• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cikánské kuře
Napište svůj komentář k receptu

Cikánské kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cikánské kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso prsa (dle počtu strávníků)
    • uzená slanina dle počtu strávníků
    • cibule 1 malá na 1 taštičku
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa osolíme, opepříme, opaprikujeme.
2
Velký kus alobalu, přeložíme na polovinu, na alobal položíme 1 plátek uzené slaniny, na slaninu položíme kuřecí prso, na prso dáme 1 menší cibuli pokrájenou na plátky a navrch dáme ještě jeden plátek uzené slaniny. Alobal uzavřeme, kraje stočíme dovnitř.
3
Dáme péct do trouby na 200 °C asi na 35 minut.
4
Podáváme s chlebem a pivem.
5
Vynikající, když čekáme hosty, alobalové taštičky si můžeme připravit dopředu, dáme do chladničky. Když přijde návštěva, dáme jen do trouby a věnujeme se návštěvě a za chvíli můžeme jíst. Mnoho návštěv jsem tímto jednoduchým jídlem okouzlila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cikánské toasty

Cikánské toasty

Cikánské halušky

Cikánské halušky

Cikánské koleno

Cikánské koleno

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • houhelak | 29. 10. 2012 15:51

    Dobrota!!!

  • Aktive89 | 28. 9. 2012 19:55

    Výborné, opravdu výborné!!!

  • Radek Košvanec | 16. 6. 2012 15:57

    Dobrý den všem. Recept jsem vyzkoušel, pouze místo prsou jsem to udělal se stehýnky. Můžu říci, že takto jsem si na kuřecím mase dlouho nepochutnal. Jednoduché a velmi dobré.

  • Jarda | 13. 1. 2012 18:47

    Ty návštěvy jste okouzlila tímto jídlem, nebo jste se svlíkla?

  • mildec | 27. 11. 2010 17:51

    Naprosto úžasné, jednoduché, maso zůstane šťavnaté, mohu jen doporučit.

  • majka novakova | 1. 9. 2009 16:22

    je to skvele a hlavne rychle hotove, da se preddelat i na dalsi den - upecene jke pak za chvilku - diky!

  • Michal Zrubecky | 20. 3. 2009 17:06

    Moc chutné, díky za recept.

  • helena trnková | 7. 1. 2008 10:53

    vyzkouším

  • lol | 3. 12. 2007 08:00

    tak tohle musí být mnamka:) uz se tesim az to vyzkousim....

  • tiba | 3. 8. 2007 17:36

    kazdopadne to dnes zkusim

  • martina | 12. 3. 2007 11:54

    už to dělám, tak jsem zvědavá...

  • Yvča | 13. 11. 2006 19:05

    Dělala jsem dnes, přesně podle receptu, bylo to vynikající.

  • Hospodyňka | 16. 10. 2006 09:39

    Tak tohle můžu všem vřele doporučit. Je to rychlé, maso zůstaně šťavnaté a myslím, že se může kouzlit s různými druhy koření, které lze použít. Já budu určitě hojněji využívat jako další variaci na téma "kuře 1000x jinak"

  • Ifuška | 10. 10. 2006 10:04

    Výborné, dělám to i s kaprem, on natáhne chuť všeho okolo a není tak cítit rybinou a přidávám i kečup.

  • Pastis Petite | 10. 10. 2006 09:08

    Zajímavé, udělám dnes večer.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Cibule Kuřecí maso Mletá paprika Pepř mletý Sůl Uzená slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slané tyčinky z bramborového těsta

Slané tyčinky z bramborového těsta

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Pomerančová bábovka II.

Pomerančová bábovka II.

Třešňový závin

Třešňový závin

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky

Škvarkové pečivo - housky, šneci,…

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Pikantní marináda na maso

Pikantní marináda na maso

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
16
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Návorková a Dvořák před StarDance Tour: Začali trénovat na poslední chvíli! Už v září vystupují

Návorková a Dvořák před StarDance Tour: Začali trénovat na poslední chvíli! Už v září vystupují

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Cikánské kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact