Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Ananasová podkova
Polévka z jarních cibulek
Mramorová bábovka II.
Naložený hermelín s olivami
Superrychlý gyros
Jednoduché piškotové kornoutky
Malinové profiterolky
Kuřecí prsa po asijsku
Medové trubičky
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Sušenky s arašídovým krémem
Klasická zelňačka
Čokoládovo-karamelový koláč