Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Biftek z mletého masa
Vločková pomazánka
Pařížské rohlíčky od Dáši
Jednoduché lečo po našem
Chlebové "lasagne"
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Kuře (nejen) na bramborách
Německý bramborový salát
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Šlehačkové cukroví