Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Italské kuře
Játrová nádivka na pekáč
Sýrová roláda II.
Berušky
Marokánky s ovesnými vločkami
Muffiny banánovo čokoládové
Cuketa na smetaně II.
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Dip z tvarohu a máty
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč
Klasická zelňačka