Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Čokoládová bomba bez pečení
Rybízová buchta s čokoládou
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Cibulačka se sýrem II.
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč