Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Kuřecí stehna po Řecku
Srbská směs (nejen) na topinky
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Kuřecí směs v bramborové kaši
Noky se špenátem a ricottou
Piña colada / Koktejly
Velikonoční muffiny
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Vídeňský bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…