Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Bulharský salát
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Ananasová pohádka
Cibulovo-česneková plec
Raubířovy zapečené těstoviny
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Bublanina z remosky
Tříbarevná buchta z remosky …
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rybízový koláč jako od babičky
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry