Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Jablka v županu
Františky
Maso v jogurtu
Punčové kokosové řezy
Španělské ptáčky trochu jinak
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Guláš s hlívou ústřičnou
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Brokolice na mozeček po našem
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou