• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Cibulová marmeláda
Napište svůj komentář k receptu

Cibulová marmeláda

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 27
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 500
      g cibule hnědá - nakrájená na tenká kolečka
    • sůl
    • 2
      lžíce olivový olej
    • pepř mletý
    • 200
      ml bílé víno nebo jablečného octa
    • 80
      g cukr dark soft brown nebo kandys hnědý

Postup přípravy receptu

1
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli a česnek a při střední teplotě mícháme do změknutí asi 10 minut. Ochutíme solí a pepřem. Přidáme víno nebo ocet a přivedeme do varu. Snížíme teplotu a zvolna vaříme s občasným zamícháním 35-40 minut nebo až směs zkaramelovatí a má sirup.

RADA: Tipy na domácí zavařování

2
Zchladíme, dáme do sklenice a uchováváme v ledničce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

Meruňková marmeláda

Meruňková marmeláda

Jahodová marmeláda (džem)

Jahodová marmeláda (džem)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milena | 12. 5. 2014 08:40

    Tuto delikatesu jsem ochutnala u kamarádky, mohla bych ji jíst i samotnou, jinak jako příloha při grilování, něco úžasného!!!!!! Doporučuji <3

  • Ondra | 11. 1. 2014 19:47

    Cukr neni treba, cibule v sobe ukryva cukru sama o sobe dost, jen je nutne ji dostatecne dlouho dusit na mirnem plameni, aby ho uvolnila.

  • Mirek | 23. 7. 2013 18:08

    A co ten cukr. Ve finálním receptu chybí.

  • possum * | 14. 2. 2007 13:45

    Cibulova marmelada se pouziva jako priloha k masum nebo treba na ruzne slane kolace a tak.

  • Hospodyňka | 14. 2. 2007 10:26

    Podobný recept byl kdysi uveřejněn v Apetitu k použití jako pikantní příloha k masům To složení cibule-ocet-cukr k tomu vybízí. Pikantní sladkokyselá kombinace. K hovězí minutce - mňam!

  • Ivana Přikrylová | 14. 2. 2007 10:04

    Taky by mě zajímalo její využití. Používá se jako běžná marmeláda, nebo jako pikantní příloha k masům?

  • Alexandra | 13. 2. 2007 17:44

    Dělaly jsme to maminkou před rokem, děsně jsme se na to všichni těšili, ale moc nám to "nejelo".

  • Marína_K | 13. 2. 2007 16:42

    Vyzerá to zaujímavo. Na čo ju zvyknete používať?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Zavařování & nakládání Džemy a marmelády Pomerančová
Pokrmy Sladké Snídaně Svačina Vaření Zavařování Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Cukr Olivový olej Pepř mletý Sůl

Domácí zdravé müsli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marokánky

Marokánky

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Krtkův dort II.

Krtkův dort II.

Nepečená vajíčka

Nepečená vajíčka

Červená čočka se zeleninou (salát)

Červená čočka se zeleninou (salát)

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Doporučujeme

35 minut
Pórkový krém s gorgonzolou

Pórkový krém s gorgonzolou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Domácí zdravé müsli

Poslední sledované recepty

678
Kokosky
Kokosky
54
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
47
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
34
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
31
Caprese ala Míša
Caprese ala Míša

Zajímavé články

Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
AHA.cz Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Katka Říhová o zpěvu na Hezuckého († 55) pohřbu: Proč byla součástí obřadu!

Katka Říhová o zpěvu na Hezuckého († 55) pohřbu: Proč byla součástí obřadu!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Další doporučené recepty:

Cibuláčky
Cibuláčky
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulkové karbanátky (sekaná)
Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Cibulová omáčka s kari
Cibulová omáčka s kari
Cibulová omáčka s uzeným masem
Cibulová omáčka s uzeným masem
Cibulová omeleta s uzeným masem a opečeným chlebem
Cibulová omeleta s uzeným masem a…
  • Recepty.cz
  • Cibulová marmeláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact