• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Napište svůj komentář k receptu

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
Chutnější obalované řízky nebo zelenina
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rohlík -včerejší
    • rozšlehané vejce
    • hladká mouka
    • maso sýr nebo zelenina
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Nejde o žádný převratný recept, jen o návod, jak si připravit pokrm chutnější, s menším množstvím tuku.
2
Pokud obalujeme řízky, sýr, zeleninu v klasickém trojobalu, je lepší, když si připravíme strouhanku těsně před obalováním, tzn. čerstvou. Starší rohlíky (nesmí být zcela tvrdé!) buď pomeleme na masovém strojku nebo je rozmixujeme v mixéru, pak takto připravenou strouhanku použijeme, jak jsme zvyklí.
3
Strouhanka připravená z "měkkých" rohlíků nebude sát tolik oleje, jelikož obsahuje vodu a řízky už na pohled budou hezčí, nadýchanější a větší. :-) Samozřejmě, že je i tak můžeme po usmažení ihned položit na ubrousek a tím množství tuku ještě více snížit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Obalované koblížky

Obalované koblížky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Uhlová | 26. 3. 2017 20:15

    Starší né tvrdé rohlíky obsahují ještě vlhkost,která zabraňuje tuku nasát se při smažení do strouhanky tolik jako když obaluji v suché strouhance a taky zůstane nadýchanější než ze suché.Řízky bych do suché strouhanky neobalila nikdy a smažený sýr je s čerstvou strouhankou úplně perfektní.

  • Mirka | 17. 8. 2016 21:17

    Bezvadný!! Až příště budu chtít dělat řízky tak určitě z neusušených rohlíků. Doporučuju :-*

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 18:25

    Docela jsem si nevěděl rady se zařazením,tak mi prosím dle potřeby poraďte,díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Ostatní Dietní Pečivo Oběd Večeře Smažení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Olej Rohlík Rozšlehané vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza na plech

Pizza na plech

Řecké biftečky z mletého masa

Řecké biftečky z mletého masa

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

"Piknik" medové kuličky - kokosové

"Piknik" medové kuličky - kokosové

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Smažený řapíkatý celer

Smažený řapíkatý celer

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

119
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
42
Domácí kečup
Domácí kečup
39
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
38
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki
36
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 14. 8. 2025: Kdo by měl přestat řešit cizí problémy a koho čeká příjemný večer?

Denní horoskop na čtvrtek 14. 8. 2025: Kdo by měl přestat řešit cizí problémy a koho čeká příjemný večer?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

Divoká oslava Chrise Hemswortha na jachtě: Zadečky, panáky a Matt Damon přes palubu!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Churros (čti "čuros")
Churros (čti "čuros")
Chutná čína ze sojového masa
Chutná čína ze sojového masa
Chutná zeleninová polievka
Chutná zeleninová polievka
Chutní šnečci
Chutní šnečci
Chutný salát
Chutný salát
Chuťovka z cukety
Chuťovka z cukety
  • Recepty.cz
  • Chutnější obalované řízky nebo zelenina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact