Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové řízky
Dvojbarevný jablečný koláč
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Špenátová polévka s krutony
Amorův jablečný řez (koláč)
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Salát z červené řepy a brusinek
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros