Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovarové koleno s jablkovým křenem
Selské halušky špenátové
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Žemlovka s tvarohem a jablky
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Řízky v zakysané smetaně
Těstovinový salát s červenou řepou
Pečená dýně (velice chutná)
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros