Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka na chlebíčky
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Rybízová buchta s čokoládou
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Perník z perníků-nepečené
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí