• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chlebovo-zeleninová mňamka
Napište svůj komentář k receptu

Chlebovo-zeleninová mňamka

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chlebovo-zeleninová mňamka
Chlebovo-zeleninová mňamka
Chlebovo-zeleninová mňamka
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks cibule -jemně nakrájená
    • olej
    • 4
      hrnek chleba starší - pokrájený na kostičky
    • 1,50
      hrnek celer - hrubě nastrouhaný
    • 1,50
      hrnek mrkev - hrubě nastrouhaná
    • sůl a pepř dle chuti
    • posekané bylinky dle chuti: petržel, bazalka, pažitka...
    • koření na steak dle chuti
    • 150
      ml vývar nebo bujon
    • 3
      ks rozšlehané vejce 2 -

Postup přípravy receptu

1
Cibuli osmažíme na oleji ve větším hrnci. Přidáme pokrájený chleba, nastrouhanou mrkev a celer, chvíli za stálého míchání restujeme. Pak přidáme bylinky dle chuti, osolíme, opepříme, ochutíme kořením, zalijeme vývarem a ještě asi 5 minut restujeme. Pak odstavíme, rychle vmícháme vejce a směs nalijeme na plech s pečícím papírem. Dáme zapéct do předehřáté trouby přibližně na půl hodiny (210°C) dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tuňákový steak v chlebovo-bylinkové krustě

Tuňákový steak v chlebovo-bylinkové…

Mňamka štrúdl pro štíhlou linii - S.P.L.K.

Mňamka štrúdl pro štíhlou linii - S.P…

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana | 2. 12. 2012 21:43

    Tohle jídlo dělávám už řadu let, je to fakt moc dobré.

  • Markéta | 1. 12. 2012 21:40

    Recept se mi líbil, byla jsem zvědavá a tak jsem ho zkusila. Byla to fajn večeře, dík.

  • Pražáková | 27. 5. 2012 19:12

    Tohle jídlo znám. Stojí pár korun a je výborné třeba s okurkovým salátem! Také se dá ochutit třeba kořením na pizzu nebo i jiným a také se dá přidat i salám :-P . Mně osobně nejvíc chutnají opečené okraje a také místo na pečícím papíru peču na plechu pomazaným sádlem ;-) .

  • Ivana Přikrylová | 30. 3. 2012 23:33

    Bylo to celkem dobré, ale trochu fádní, už asi znovu dělat nebudu.

  • Safranová | 20. 12. 2011 22:18

    Parádní recept po všech stránkách: rychlý, chutný, levný, z dostupných surovin i skoro zdraví prospěšný :))

  • Marta | 16. 9. 2011 08:43

    Dělám často a už dávám všecko od oka. Je dobré přidat česnek, vývar nedávám, jen vodu s podravkou. Oblíbený, výborný a skoro z ničeho.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Svačina Večeře Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Chleba Cibule Koření na steak Mrkev Olej Posekané bylinky Rozšlehané vejce Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňákový salát II.

Tuňákový salát II.

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Prsa v mrkvi

Prsa v mrkvi

Dýňový koláč s polevou

Dýňový koláč s polevou

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou pečená souse-vide

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…

Čínská dýně

Čínská dýně

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co se rozdělí na dvě vrstvy sám

Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

171
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
159
Kuskus s hlívou
Kuskus s hlívou
74
Hybridní sushi
Hybridní sushi
38
Bramborovo-dýňový buřtguláš
Bramborovo-dýňový…
36
Šťavnatý citronový koláč
Šťavnatý citronový koláč

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

Hrdličky Boho s Langmajerem: Druhý pokus po smazaném vyznání!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Chlebové placky s hráškem
Chlebové placky s hráškem
Chlebové smaženky
Chlebové smaženky
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky -…
Chlebový dort III.
Chlebový dort III.
Chlebový salát Panzanella
Chlebový salát Panzanella
Chlebový šnek s tahini a fenyklem
Chlebový šnek s tahini a fenyklem
  • Recepty.cz
  • Chlebovo-zeleninová mňamka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact