• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chlebová štola
Napište svůj komentář k receptu

Chlebová štola

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chlebová štola
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 30
      g droždí
    • 3
      dl podmáslí
    • sůl
    • kmín
    • anýz
  • Náplň
    • 250
      g slanina
    • 3
      ks vejce Natvrdo
    • 200
      g eidam sýr
    • 3
      ks kapie

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, necháme ho vykynout. Vyválíme a poklademe plátky slaniny, kapií na proužky, kolečky vajíček na tvrdo, zasypeme nahrubo nastrouhaným Eidamem a zabalíme jako štrůdl, zahneme konce.
2
Dáme do chlebíčkové formy, pečeme 45 min. na 180 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrová chlebová mísa

Sýrová chlebová mísa

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová bábovka s rozmarýnem

Chlebová bábovka s rozmarýnem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lidka Kábrtová | 16. 11. 2006 12:03

    Tak tohle vypadá opravdu dobře. Zkusím a dám vědět.

  • Gábina Houšková | 16. 11. 2006 11:34

    To znám, je to moc dobré a dají se dělat různé variace náplně (např. žampiony, šunka, salám atd). Peču v bábovkové formě, na řezu to vypadá moc hezky. CHtěla jsem sem tento recept také přidat, ale nemohla jsem svůj recept na těsto najít. Dneska jsem náhodou našla tento recept a myslím, že je totožný s tím, který jsem hledala. Díky paní Hano

  • Hana Lorencová | 11. 7. 2006 15:59

    Do klasické chlebíčkové formy se to samozřejmě nevejde, používám asi dvojnásobně velkou, v obchodech je dosti velký výběr. Nebo pokud nechcete investovat a nebude vám vadit tvar, použijte formu na vánočku. Místo podmáslí klidně dejte kefír i acidofilní mléko.

  • Martina N | 11. 7. 2006 10:53

    Podmáslí,je tuším na Slovensku cmar. A tiež sa mi veru zdá veľa múky na chlebíčkovú formu.

  • Anonym | 11. 7. 2006 10:01

    Vyzerá to veľmi zaujímavo, ale mám dve otázky:1. Nie je tej masy veľa na jednu chlebíčkovú formu, zmestí sa to tam ?2. Čím sa dá nahradiť "podmáslí", dá sa použiť kefír, príp. acidofilné mlieko ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anýz Droždí Eidam sýr Hladká mouka Kapie Kmín Podmáslí Slanina Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Co se zbylou rýží?

Co se zbylou rýží?

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

Palačinky pečené na sucho

Palačinky pečené na sucho

Dýně z pánve

Dýně z pánve

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Salát z rukoly s lososem

Salát z rukoly s lososem

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

266
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
86
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
28
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Výstup herečky Vacvalové na K2: Padající kameny a chybějící kyslík!

Výstup herečky Vacvalové na K2: Padající kameny a chybějící kyslík!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Chlebová štola
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact