• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Napište svůj komentář k receptu

Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem

autor: Danuše Bednářová
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 130
      ml voda
    • 130
      ml mléko
    • 2
      lžíce olej ze skleničky se sušenými rajčaty
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička oregáno
    • 400
      g hladká mouka pšeničná
    • 50
      g strouhaný parmazán
    • 0,75
      lžička sušené droždí
    • sušená rajčata cca 80 g rajčat již bez oleje

Postup přípravy receptu

1
Ingredience (kromě rajčat) vložíme do pekárny v uvedené pořadí a zapneme program FRENCH, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém signálu přidáme rajčata překrájená na čtvrtinky. Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme v utěrce na mřížce vychladnout. Parmezán lze zaměnit např. za strouhaný uzený sýr, chuť chleba opět získá jinou dimenzi.
2
Výsledek - fantastický chleba s vůní Středomoří.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s parmezánem a sušenými rajčaty

Brambory s parmezánem a sušenými…

Kuskus s cuketou, sušenými rajčaty, kukuřicí a parmezánem

Kuskus s cuketou, sušenými rajčaty,…

Domácí chléb se sušenými rajčaty, olivami a capari

Domácí chléb se sušenými rajčaty,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • saurauia | 9. 9. 2018 22:19

    Chleba se moc povedl. receptu nemůžu nic vytknout. Jen bych řekla, že 80g rajčat je poměrně dost. Určitě zkusím znova

  • Lenka Bauerová | 11. 1. 2012 14:09

    Výborný. Sušeného droždí dávám lžičku, rajčata krájím na drobno a vkládám všechny suroviny do pekárny najednou, parmazán a rajčata nakonec. Peču na základní program (3:12 hod).

  • ladislava staffenová | 27. 1. 2009 14:41

    Tento recept jsem včera vyzkoušela a je výborný. Nemám pekárnu, takže jsem pekla normálně na plechu a hladkou mouku zaměnila za špaldovou, ale nemělo to chybu.Jo a cukr jsem vynechala úplně - nezdál se mi tam být důležitý, navíc manžel je diabetik a opravdu, tam nic nechybělo :-DD

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Mléko Olej Oregáno Strouhaný parmazán Sůl Sušená rajčata Sušené droždí Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Sejkory

Sejkory

Křupavé cibulové kroužky

Křupavé cibulové kroužky

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou náplní

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

Carrot cake (Mrkvový dort) s…

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

56
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
45
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
41
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
41
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Smutno doma u Jandových: Prázdnota z odchodu bolí

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

Hvězda primáckého Polabí Saša Rašilov: Velké stěhování v životě i seriálu

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Chléb s bylinkami a česnekem
Chléb s bylinkami a česnekem
Chléb s kečupem
Chléb s kečupem
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a ředkvičkami
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a…
Chléb skoro jako Šumava
Chléb skoro jako Šumava
Chléb typu Šumava
Chléb typu Šumava
Chléb ve vajíčku
Chléb ve vajíčku
  • Recepty.cz
  • Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact