• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Chléb s kečupem
Napište svůj komentář k receptu

Chléb s kečupem

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chléb s kečupem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      ml voda
    • 1
      rozšlehané vejce
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička sůl
    • 0,25
      lžička pepř mletý
    • 300
      g hladká mouka
    • 100
      g mouka
    • 100
      g pohanková mouka
    • 0,33
      kostka droždí

Postup přípravy receptu

1
Vše vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Program: KLASIK (základní).
2
Zdroj: domacipekarny.dama.cz
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Langoše s domácím kečupem, sýrem a česnekem

Langoše s domácím kečupem, sýrem a…

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Domácí chléb bez hnětení

Domácí chléb bez hnětení

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • PajaP *** | 11. 3. 2010 10:27

    Vsechno jsem udelala podle navidu, ale testo bylo ridke a chleba celkove nepouzitelny, skoda

  • Jarka O. | 23. 10. 2008 18:27

    Terezko, pekla jsem včera, ochutnávali jsme dnes. Pekla jsem na program Sprint a možná proto byl chlebík nepatrně hutnější než jsem zvyklá, ale to je můj problém ;-) Já když dávám čerstvé droždí, rozdrobím ho do tekutiny a sůl pak dávám navrch na mouku.

  • Tereza J. | 23. 10. 2008 17:04

    Lenka, postup je rovnaký ako pri použití sušeného. Najprv ide do pekárne tekutina ( mlieko, voda ), potom ostatné ingrediencie. Len treba dávať pozor, aby droždie neprišlo do styku so soľou. Ja to robím tak, že soľ dávam celkom vpravo a droždie celkom vľavo na múku. Na 1 chlieb alebo 1 koláč dávam 1/3 čerstvého droždia, teda asi 14 g. Pečiem v pekárni ETA SIESTA a tá dávka droždia stačí, viac netreba.

  • lenka galvasová | 23. 10. 2008 16:18

    Jsem začátečnice(s pekárnou)a ještě jsem nikdy nepekla s klasickým droždím,ale se sypkým.Prosím o radu,jak postupovat při pečení s klasickým droždím.

  • Tereza J. | 21. 10. 2008 20:21

    Dodržte celkové množstvo 500 g múky, pohánkovú môžete rozdeliť napr. madzi pšeničnú a ražnú. Ale doporučujem vo všetkých chleboch, nielen v tomto používať trocha pohánkovej múky. Z mojich skúseností to chuti chleba a jeho konzistencii veľmi prospieva :)))

  • lenka galvasová | 21. 10. 2008 18:24

    Za jakou mouku bych mohla vyměnit pohankovou mouku v receptu?

  • Tereza J. | 21. 10. 2008 14:31

    Včera som robila opäť tento chlebík, len som zamenila ražnú múku za celozrnnú. V rovnakom množstve. Bol rovnako výborný :)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Večeře Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Mouka Pepř mletý Pohanková mouka Rostlinný olej Rozšlehané vejce Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečený kapr

Pečený kapr

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Lehká tvarohová pomazánka

Lehká tvarohová pomazánka

Pečená sekaná v zelenině

Pečená sekaná v zelenině

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Jahodový džem podle Dity P.

Jahodový džem podle Dity P.

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

141
Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky
Tuňáková pomazánka s…
104
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
89
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
41
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
39
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Lasagne - jednoduché,…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Chléb pro začátečníky (s česnekem)
Chléb pro začátečníky (s česnekem)
Chléb s bramborovou kaší
Chléb s bramborovou kaší
Chléb s bylinkami a česnekem
Chléb s bylinkami a česnekem
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a ředkvičkami
Chléb s vajíčkovou pomazánkou a…
Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Chléb skoro jako Šumava
Chléb skoro jako Šumava
  • Recepty.cz
  • Chléb s kečupem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact