Milujete pálivé pokrmy? Pak si zavařte směs chilli papriček. Červené papriky, jalapeno a kajenské papričky v nálevu z jablečného octa dodají vašemu jídlu parádní špičku.
RADA: Jak poznat kvalitní máslo?
Chilli omeleta
Čokoládové válečky s chilli papričkami
Chilli polévka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zámecká drůbeží játra
Mrkvový salát III
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Bruselské hovězí - minutka
Španělské „španělské ptáčky“…
Česneková krkovička na tymiánových…
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Koprová omáčka s hříbky
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami