• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
Napište svůj komentář k receptu

Cheesecake II.

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheesecake II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sušenky be-be
    • 1
      máslo
    • 1
      kg měkký tvaroh 4 kostky
    • 100
      g cukr krupice (až 200g)
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce vanilkový pudink
    • 300
      ml šlehačka
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Sušenky najemno nastrouháme (nastrouhala jsem je ve strojku na strouhanku) a důkladně promícháme s horkým rozpuštěným máslem a necháme stát.
2
Smícháme tvarohy s cukrem, v receptu bylo jen 100 g, ale já jsem dala 200 g. Tvaroh je lepší v obale, ne ve vaničce. Pak se přidá vanilka, vejce, pudink (vrchovatá lžíce) a nakonec se vmíchá ušlehaná šlehačka.
3
Odstraníme dno dortové formy a nahradíme ho pečícím papírem (formu jsem postavila na papír a okraje jsem "ovinula" kolem formy, aby byly vyšší, dělaly jakoby lem a během pečení tak nic nevyteklo.
4
Základ ze sušenek a másla rozložíme do formy a tiskneme na papír i boky formy tak, aby vytvořil souvislou vrstvu. Na ni vlijeme tvarohovou směs a urovnáme. Přečnívající okraje ze sušenek jsem lehce stáhla dolů.
5
Pečeme 40 min. ve vyhřáté troubě při 150°C (To je v receptu, mně to trvalo déle, ale to záleží na troubě). Necháme uležet do druhého dne.
6
Tento recept byl uveřejněn v IN magazínu Hospodářských novin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový cheesecake

Borůvkový cheesecake

Cheesecake

Cheesecake

Malinový cheesecake s mandlemi

Malinový cheesecake s mandlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 7. 9. 2009 05:32

    Pane Brusáku, úplně přepsat tak, jak to bylo v novinách nešlo, bylo tam spoustu odboček, ty jsem vynechala a takto tam je postup popsaný. Mé připomínky jsou v závorkách, krom jedné výjimky a to množství cukru. Zdravím. Ivana

  • František Brusák | 6. 9. 2009 22:27

    Poud jste uvedla zdroj receptu což je správný měla jste ho přepsat jak byl v novinách a svoje připomínky napsat do komentářů.Já tomu rozumím ale je to trochu chaotický.

  • Ivana Samcová | 23. 8. 2009 15:22

    Úplně jsem zapomněla: necháme uležet do druhého dne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Šlehání Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Pečící papír Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový lusk Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Hruškové šátečky se skořicí

Hruškové šátečky se skořicí

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Cookies z ovesných vloček

Cookies z ovesných vloček

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Celerová omeleta

Celerová omeleta

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

307
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
38
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
24
Švestková nutela
Švestková nutela
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact