• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
Napište svůj komentář k receptu

Cheesecake II.

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheesecake II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sušenky be-be
    • 1
      máslo
    • 1
      kg měkký tvaroh 4 kostky
    • 100
      g cukr krupice (až 200g)
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce vanilkový pudink
    • 300
      ml šlehačka
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Sušenky najemno nastrouháme (nastrouhala jsem je ve strojku na strouhanku) a důkladně promícháme s horkým rozpuštěným máslem a necháme stát.
2
Smícháme tvarohy s cukrem, v receptu bylo jen 100 g, ale já jsem dala 200 g. Tvaroh je lepší v obale, ne ve vaničce. Pak se přidá vanilka, vejce, pudink (vrchovatá lžíce) a nakonec se vmíchá ušlehaná šlehačka.
3
Odstraníme dno dortové formy a nahradíme ho pečícím papírem (formu jsem postavila na papír a okraje jsem "ovinula" kolem formy, aby byly vyšší, dělaly jakoby lem a během pečení tak nic nevyteklo.
4
Základ ze sušenek a másla rozložíme do formy a tiskneme na papír i boky formy tak, aby vytvořil souvislou vrstvu. Na ni vlijeme tvarohovou směs a urovnáme. Přečnívající okraje ze sušenek jsem lehce stáhla dolů.
5
Pečeme 40 min. ve vyhřáté troubě při 150°C (To je v receptu, mně to trvalo déle, ale to záleží na troubě). Necháme uležet do druhého dne.
6
Tento recept byl uveřejněn v IN magazínu Hospodářských novin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový cheesecake

Borůvkový cheesecake

Malinový cheesecake s mandlemi

Malinový cheesecake s mandlemi

Cheesecake

Cheesecake

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 7. 9. 2009 05:32

    Pane Brusáku, úplně přepsat tak, jak to bylo v novinách nešlo, bylo tam spoustu odboček, ty jsem vynechala a takto tam je postup popsaný. Mé připomínky jsou v závorkách, krom jedné výjimky a to množství cukru. Zdravím. Ivana

  • František Brusák | 6. 9. 2009 22:27

    Poud jste uvedla zdroj receptu což je správný měla jste ho přepsat jak byl v novinách a svoje připomínky napsat do komentářů.Já tomu rozumím ale je to trochu chaotický.

  • Ivana Samcová | 23. 8. 2009 15:22

    Úplně jsem zapomněla: necháme uležet do druhého dne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Šlehání Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Pečící papír Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový lusk Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketové hody

Cuketové hody

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Gnocchi jako halušky

Gnocchi jako halušky

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

Pizza z celozrnné mouky

Pizza z celozrnné mouky

Mrkvový dort Pedro

Mrkvový dort Pedro

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

100
Máslové řízky
Máslové řízky
95
Dýňová tortila
Dýňová tortila
91
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
83
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
61
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact