• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
Napište svůj komentář k receptu

Cheesecake II.

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheesecake II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      sušenky be-be
    • 1
      máslo
    • 1
      kg měkký tvaroh 4 kostky
    • 100
      g cukr krupice (až 200g)
    • 2
      balení vanilkový cukr
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce vanilkový pudink
    • 300
      ml šlehačka
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

1
Sušenky najemno nastrouháme (nastrouhala jsem je ve strojku na strouhanku) a důkladně promícháme s horkým rozpuštěným máslem a necháme stát.
2
Smícháme tvarohy s cukrem, v receptu bylo jen 100 g, ale já jsem dala 200 g. Tvaroh je lepší v obale, ne ve vaničce. Pak se přidá vanilka, vejce, pudink (vrchovatá lžíce) a nakonec se vmíchá ušlehaná šlehačka.
3
Odstraníme dno dortové formy a nahradíme ho pečícím papírem (formu jsem postavila na papír a okraje jsem "ovinula" kolem formy, aby byly vyšší, dělaly jakoby lem a během pečení tak nic nevyteklo.
4
Základ ze sušenek a másla rozložíme do formy a tiskneme na papír i boky formy tak, aby vytvořil souvislou vrstvu. Na ni vlijeme tvarohovou směs a urovnáme. Přečnívající okraje ze sušenek jsem lehce stáhla dolů.
5
Pečeme 40 min. ve vyhřáté troubě při 150°C (To je v receptu, mně to trvalo déle, ale to záleží na troubě). Necháme uležet do druhého dne.
6
Tento recept byl uveřejněn v IN magazínu Hospodářských novin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Borůvkový cheesecake

Borůvkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Cheesecake

Cheesecake

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 7. 9. 2009 05:32

    Pane Brusáku, úplně přepsat tak, jak to bylo v novinách nešlo, bylo tam spoustu odboček, ty jsem vynechala a takto tam je postup popsaný. Mé připomínky jsou v závorkách, krom jedné výjimky a to množství cukru. Zdravím. Ivana

  • František Brusák | 6. 9. 2009 22:27

    Poud jste uvedla zdroj receptu což je správný měla jste ho přepsat jak byl v novinách a svoje připomínky napsat do komentářů.Já tomu rozumím ale je to trochu chaotický.

  • Ivana Samcová | 23. 8. 2009 15:22

    Úplně jsem zapomněla: necháme uležet do druhého dne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Šlehání Narozeniny Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Máslo Měkký tvaroh Pečící papír Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový lusk Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Brambory s kuřecím masem na kari a šlehačce

Brambory s kuřecím masem na kari a…

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso na paprice

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

178
Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Drobenkový kakaový koláč…
47
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Švestkové knedlíky z…
26
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
25
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
23
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a fetou
Krůtí závitky se…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Cheesecake II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact