• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Ceviche ze pstruha s letním ovocem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Ceviche je velmi populární v Latinské Americe. Vyzkoušejte tuto přípravu ze pstruha. V kombinaci s malinami a jahodami vás čeká v každém soustu harmonická exploze chutí.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks filety ze pstruha
    • 2
      ks šalotka
    • 3
      ks citron
    • 1
      svazek koriandr
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      hrst jahody
    • 1
      hrst borůvky kanadské
    • 1
      hrst maliny
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Z rybích filetů odstraňte zbylé kosti. Dobře to jde pinzetou. Filety položte kůží dolů, tenčím ostrým nožem zakrojte u ocasu do masa, sjeďte pod kůži a dlouhým plynulým tahem oddělte maso od kůže. Takto připravte všechny filety. Rybí maso pak pokrájejte na malé kousky o hraně asi 0,5 cm a dejte je do mísy.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny - z rukou i z nádobí?

2
Šalotky nasekejte nadrobno, z citronů vymačkejte šťávu, většinu koriandru nasekejte. Do misky dejte citronovou šťávu, olej, šalotky, osolte a opepřete. Lehce promíchejte a nalijte k rybám. Důkladně promíchejte, aby se všechny kousky ryby obalily marinádou. Jahody pokrájejte na plátky, velké borůvky a maliny rozpulte. Ovoce a nasekaný koriandr přimíchejte k rybí směsi, podle potřeby dochuťte solí, pepřem a dejte asi na 20 minut vychladit do ledničky. Před podáváním přidejte zbylý čerstvý koriandr.

RADA: Mytí šalotky

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Pstruh s rajčatovou salsou a pomerančem

Pstruh s rajčatovou salsou a…

Ceviche v rajčatové omáčce

Ceviche v rajčatové omáčce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Citron Filety Jahody Koriandr Maliny Olivový olej Šalotka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mexické placky tortillas z mouky

Mexické placky tortillas z mouky

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Marcipánová hmota falešná (varna)

Marcipánová hmota falešná (varna)

Vařený krém do cukroví a řezů

Vařený krém do cukroví a řezů

Americké muffiny

Americké muffiny

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Přírodní maso se zeleninou

Přírodní maso se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

120
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
35
Klasické lečo
Klasické lečo
30
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
24
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
23
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

César salát s kuřecím a krutony
César salát s kuřecím a krutony
Cestovní ovesné pražmo, základní recept
Cestovní ovesné pražmo, základní recept
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě
Ceviche, ryby marinované v citrusové…
Cibulačka s celerem
Cibulačka s celerem
Cibulačka s krutonky
Cibulačka s krutonky
  • Recepty.cz
  • Ceviche ze pstruha s letním ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact