• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čevabčiči
Napište svůj komentář k receptu

Čevabčiči

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 216
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
Čevabčiči
5fotografií
Nahrát fotku
 

Šťavnaté, voňavé a plné chuti Balkánu, přesně takové je čevabčiči. Tradiční pokrm z mletého masa, který se v našich krajích podává s cibulí, hořčicí a brambory, hranolky nebo chlebem, dokáže navodit atmosféru letní dovolené. Připravit si ho doma je přitom snadné a výsledek potěší každého, kdo má rád poctivé a výrazné chutě.

Čevabčiči

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mleté maso směs hovězího a vepřového
    • 1
      ks cibule větší
    • 3
      stroužek česnek větší
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička mletá paprika sladká
    • 1
      špetka chilli
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka jedlá soda
    • pepř mletý
    • sůl
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, vejce, mletou papriku, chilli, majoránku a jedlou sodu, vše osolíme, opepříme a hodně důkladně prohněteme. Pokud je směs řidší, můžeme ji zahustit trochou strouhanky. Ze vzniklé směsi uděláme bochánek a necháme ho odležet nejméně hodinu v lednici.

RADA: VIDEO návod, jak správně krájet cibuli

2
Z masové směsi odkrajujeme plátky a mokrýma rukama z nich vytvoříme válečky silné asi jako palec. Na pánvi rozpálíme olej a válečky na něm zprudka opečeme ze všech stran tak, aby střed zůstal mírně narůžovělý. Před vložením do rozpáleného oleje můžeme válečky lehce poprášit hladkou moukou.
3
Čevabčiči podáváme s hořčicí, jemně nakrájenou cibulkou a syrovou zeleninou. Vhodná je i tatarská omáčka. Jako přílohu podáváme vařené brambory, hranolky nebo dobrý chléb.

RADA: Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů

4
NEJČASTĚJŠÍ CHYBY PŘI PŘÍPRAVĚ ČEVABČIČI: Suché a drolivé čevabčiči: Hlavní příčinou je špatný poměr masa s nízkým obsahem tuku, nedostatečné hnětení směsi nebo moc dlouhé pečení. Řešením je používat tučnější maso (např. vepřový bůček) a směs pečlivě prohníst. Důležitým faktorem je i hlídání doby pečení/grilování; střed by měl zůstat šťavnatý. Přidání nevhodných pojidel: Tradiční receptura nevyžaduje vejce ani strouhanku. Zejména strouhanka může masovou směs vysušit a způsobit, že se výsledné válečky budou drolit. Soudržnost mnohem lépe zajistí dlouhé hnětení masové směsi. Špatně zvolené koření: U nás jsme zvyklí používat do čevabčiči majoránku, případně i kmín, pokud si ale chcete připravit tradiční balkánské čevabčiči, zvolte autentické bylinky a koření, jako je saturejka a čubrica.
5
TIPY PRO DOKONALÝ VÝSLEDEK: Pro dosažení mistrovského výsledku je nezbytné věnovat pozornost několika detailům: Kvalitní suroviny: Základem čevabčiči by mělo být vždy kvalitní maso, které je ideální umlít si doma nebo o umletí požádat řezníka. Jedlá soda jako kouzelná surovina: Jednou z nejčastěji přehlížených, avšak zásadních přísad, je špetka jedlé sody nebo malá trocha perlivé vody. Díky nim se maso během pečení nevysuší a zůstane neskutečně šťavnaté a jemné na skus. Prohnětení a odležení: Tyto dva kroky nelze uspěchat. Jsou klíčové pro správnou strukturu a chuť. Způsob pečení: Místo pečení na pánvi lze čevabčiči připravit i na grilu. Díky kouři a přímému žáru získá mnohem lepší chuť. Případně ho můžete upéct i v troubě (při 180 °C zhruba 30 minut), přičemž je nutné válečky v polovině pečení otočit, aby byly zlatavé z obou stran. Jednoduché servírování: I vzhled hraje roli. Servírování s čerstvou, jemně nasekanou cibulí dodává pokrmu nejen chuťový kontrast, ale také vizuální přitažlivost.

RADA: Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čevapčiči

Čevapčiči

Čevapi s ajvarem

Čevapi s ajvarem

Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • JEDNODUŠE | 12. 9. 2022 14:18

    Jsou to původně Kebabčata, nebo Kebabčeta a od toho český název Čevabčiči. Vejce ani majoránka do tohoto jídla skutečně nepatří. To už je pak úplně jiné jídlo. Názvu Čevabčiči dává nejen tvar, ale i použité ingredience. Mám ráda s hořčicí i s Ajvarem. Jo kolik lidí a národů, tolik receptů. :)

  • Jurko | 2. 5. 2017 19:56

    Nechápu, proč do čevabčiči dáváte česnek, chili a dokonce majoránku a ještě vejce. Asi jste si to popletli s karbanátkem. Do čevabčiči patří pouze jemně mleté maso (50% hov a 50% vepř) sůl, paprika, pepř a jemně krájená cibule. Nic víc. A smaží se to na sádle !!! Podává se s bramborem (chlebem) politým výpekem s cibulí a hořčicí :-\

  • nvjt6
    nvjt6 | 8. 4. 2017 11:44

    To nezní vůbec špatně. Vyzkouším :-)

  • Aneta | 20. 4. 2016 16:05

    Píše se to čevabčiči :D vy sevapčiči ! :-!

  • Marie | 27. 2. 2016 17:17

    Musím taky reagovat na tohle rádoby (čevabčiči),píše se to čevapčiči.Je tam tolik ingrediencí,které tam nepatří,tohle je jen karboš!Původně je čevapčiči bosenskou specialitou,patří tam hovězí a skopové,ale u nás se dává spíš vepřové.Přidá se tam jen jemně krájená cibule,pepř ,sůl a trochu minerálky.Šišky jsem dělala na pánvi a drží pěkně tvar(nerozpadávají se).V Makedonii se přidává do směsi mouka,vejce,smažená cibulka i česnek. :-)

  • Dashulka | 16. 1. 2016 10:23

    Tady teda houska není, ale ingrediencí navíc mraky. Tohle je spíš karboš a ještě k tomu to b v názvu už je na facku.

  • anevanu | 27. 11. 2015 07:26

    bylo výborné beze změn,přílohu jsme měli brambory s petrželkou.

  • anevanu | 27. 11. 2015 07:26

    bylo výborné beze změn,přílohu jsme měli brambory s petrželkou.

  • Lucie | 13. 1. 2015 14:17

    U nás je zvykem, přidat na pánev po čevabčiči trochu oleje, osmažit na něm na proužky nakrájenou cibuli -čím víc, tím lépe, poté přidat hořčici, trochu orestovat, osolit, opepřit a pak s čevabčiči promíchat, ideálně dát ještě na chvíli zapéct do trouby, dle potřeby přidat vodu. Podáváme s vařeným bramborem. Z cibule a hořčice je bezva majda, všichni u nás to milují. Když někdo od nás dostane v restauraci čevabčiči se syrovou cibulí a kydancem hořčice, bývá obvykle zklamán...

  • martin | 2. 10. 2014 11:49

    majoraan ee saturejka ano

  • Jana | 27. 4. 2014 13:08

    ´Do čevabčiči zásadně, ne majoránku já ji nedávám ani do karbanátků to změní chut

  • Manda | 28. 11. 2012 11:40

    Zmenil bych nazev z Cevapcici na Ceskej Karbanatek !! Tohle Cevapcici opravdu nejsou.

  • LenkaKury | 11. 10. 2012 14:33

    Výborné, u nás nejraději s kaší a nebo s brambory a hořčicí a tatarkou

  • 1982Petula
    1982Petula | 31. 8. 2012 09:15

    Moc nám chutnalo, recept je výborný! Dávám 1!

  • Soňa | 25. 6. 2012 15:09

    Maso se po upečení v troubě i usmažení na oleji uvnitř jakoby drolí - čím to může být? Děkuji za rady ;-)

  • Prcani.eu | 18. 4. 2012 20:30

    Srbské jídlo, jen nechápu k čemu vejce to patří do buchet kupte si kvalitné mletý

  • Hanka | 4. 1. 2012 10:50

    Doporučuji nesmažit, jen do trouby a na pečící papír, neztrácíte chuťa a masíčko je krásně šťavnaté. ;-)

  • terezka | 1. 12. 2011 22:45

    jo a take to pecu v troube podlite vodou, a je to vynikajici ! Tucny veprovy bych rozhodne nesmaziila na panvi :-)

  • terezka | 1. 12. 2011 22:41

    Ja tedy nevim, jsem zastance tradicnich receptu, co je treba italsky, ma byt italsky a zadna lucina, nicemene cevabcici, podle tohoto receptu je bozi, a vim, ze udelat z mleteho hoveziho masa karbanatky na grilu bez vejce jen s korenim, cibuli a s vodou je luxusn zalezitosti, nicmene, z ceskeho mleteho mixu, jsou tyto cevabcici skvele. Odpustim od nazvu cevabcici, rikejtme tomu jak chceme, ale nam to chutna :-) A o to jde ne ? :-)

  • sheeana | 18. 10. 2011 13:39

    my čevabčiči taky děláme na bálkánský způsob, poprvé jsme se s tím setkali tam, tak to děláme podle jejich receptu, naše karbanátky jsou něco jiného.

  • Monika | 8. 10. 2011 13:14

    Právě jsme dojedli a bylo to super. Jen jsem je místo na pánvi pekla v troubě na plechu s trochou vody. :-)

  • balkan | 21. 9. 2011 17:40

    taky ma pravdu zadne vejce strouhanka podobne hovadiny do toho nepatri

  • balkan | 21. 9. 2011 17:39

    prosim vas podle tradicnich receptu balkanskych se dela bez majoranky jenom mlete maso ktere by melo byt kvalitni a cesnek cibule nic vic

  • otto | 17. 4. 2011 11:37

    do českého čevap-číči se může dát i oregáno místo majoránky...mńam... :-P

  • tána | 13. 2. 2011 11:17

    moc dobré všem to moc chutnalo <:-) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 7. 2. 2011 17:25

    Před lety přijela na návštěvu neteř s kamarádem z Balkánu a ten jen vrtěl hlavou nad přísadami v čevabčiči.Majoránku,vejce nebo strouhanku vůbec prý nedávají,šišky vyválí na pomoučněném stole(hladká mouka)a smaží pouze na sádle.Když ochutnal naše karbanátky,tak šlo čevabčiči stranou :-D :-D :-D .

  • Simča S.
    Simča S. | 7. 2. 2011 14:39

    Jo,jo, to je osvědčená klasilka.....

  • Bea | 28. 1. 2011 13:57

    dnes jsme je dělaly a byli moc dobré. :-)

  • dsimca | 19. 1. 2011 23:23

    Recept doporučuji. Akorát mi nedalo osmažit je tak, abych je nechala uprostřed načervenalé. Takže jsem je osmažila tak až se prostě celé zbarvily do zlatova:-) Ale byly výborné! Já i má drahá polovička jsme si pochutnali:-)

  • | 28. 10. 2010 14:44

    Velká dobrota.

  • Marcela Zdešková | 26. 9. 2010 17:31

    Moc dobré :-) Dnes jsem prvně zkusila se sladkou paprikou a chuťově moc dobré. Jen jsem vynechala chilli papričky, protože to jedla i malá dcera.

  • Michaela Kuncová | 6. 3. 2010 14:16

    Výborné, dnes jsme dělali podruhé. Dávám za 1

  • Ludmila Tupa | 17. 1. 2010 08:03

    Dnes jsem delala karbenatky z jehneciho mleteho masa do ktereho jsem misto mleka nebo vody pridala jogurt a koreni Garam massala opravdu stavnata lahudka

  • Andrea Nováková | 16. 1. 2010 23:04

    Rozhodne mi tam chybi horcice.

  • Monika Krausova | 4. 3. 2009 03:29

    dnes budu zkouset.. pote napisu :) jak manzelovi chutnalo, tak drzte pesti!

  • Pavlína Barvířová | 1. 2. 2009 13:57

    moc dobré.já i přítel jsme si velmi pochutnali.toto jídlo nemá chybu.děkuji za recept..Vojta a PÁJA

  • Olga . | 11. 11. 2008 14:20

    Pokud chcete i další recepty, mrkněte na nejstarší komentáře. Na smích zadělala Klaudia 21.3.2007 a pár nás na to skočilo :-) A kdo si myslí, že karbanátek, nebo sekaná vytvarovaná do válečků se jmenuje jako toto jídlo, ať oznámkuje JEDNIČKOU! To by bylo, aby se nedostalo do TOP 10 :o)))

  • Blanka Vokounová | 11. 11. 2008 12:27

    Recept výborný. Bylo to mé první čevabčiči a vše dopadlo výborně. Česnekem ani cibulí jsem nešetřila. Zaprášila jsem trochu solamylem a obalila ve strouhance. Podávala jsem s kaší a dijonskou hořčicí. Mňaaam. Ještě jednou díky.

  • Zdeňka | 1. 3. 2008 19:08

    Zdenko,nemohla byste přidat recept na čočkové karbanátky do nových receptů?Myslím,že by nás to uvítalo víc a pro vás to bude jednodušší.Děkuji

  • Zdenka Slámová | 29. 2. 2008 15:15

    Čubrica je směs koření, v němž převažuje saturejka (ne majoránka). Je vhodná nejen do masových karbanátků, ale skvělou chuť dodá i karbanátkům čočkovým (pokud máte někdo zájem o recept na výborné čočkové karbanátky, napište mi na zdenka.slamova@googlemail.com, propracovala jsem ho téměř k dokonalosti, nepoznáte, že to není maso :-))) Čubrica je vhodná i do salátů, zkuste například posypat čubricou obyčejné rajče nebo okurky, které bývají součástí příloh :-)

  • Radka Svěrková | 19. 2. 2008 19:42

    Taky je dělám bez česneku a bez majoránky a je to taky moc dobrý :-) příště to zkusím ale zkusím s česnekem.

  • Simča Sládková | 27. 1. 2008 20:59

    Já si maso prosolím, promíchám, přidávám trochu studené vody a koření (česnek, kmín, pepř a čubricu - to je něco, jako majoránka pěstovaná v Bulharsku) a nechám uležet - min. hodinu, ale nejlepší je více - třeba přes noc. Čevapčeta dělám na grilu, pánvi nebo racklette, vždy zmizí jako vítr...

  • Katka | 27. 1. 2008 12:18

    Opravdu dobrý, konečně vím co patří do čevebčiči...paprika a chili. Díky

  • pepa | 15. 12. 2007 08:30

    Dělával jsem je bez česneku ale takto je mnohem lepší,super.

  • Petr | 18. 11. 2007 14:22

    Vynikající, zkusil jsem vložit malý hranolek tvrdého sýra a bylo to výborné. Děkuji. Máte u mě 1. :o)

  • Máca | 15. 11. 2007 17:55

    Opravdu dobrota....:-)

  • lena | 24. 9. 2007 20:38

    jako skvelou prilohu vidim cervenou repu a vratim se do mladych detskych let.

  • Anonym | 24. 9. 2007 18:43

    jedine s bramborovou kasi a okurkovym salatem

  • bara | 19. 8. 2007 09:39

    Vyborne, delala jsem vcera k obedu a bramborem mastenym a salatem, jen z mleteho hoveziho, presne podle receptu, bez strouhanky a solamylu a bylo to vyboorne, az se nam delali boule za usima! Jednoduche, rychle a s velkou pochvalou! Hodnotim za 1.

  • Lenka | 20. 6. 2007 21:56

    Ja sem to uz skousela a bylo to moc dobry dekuji

  • Máří | 15. 6. 2007 12:04

    Olivko, nenechte se zmást tím, co nabízejí supermarkety. Čevapčiči se klasicky dělají z hovězího masa, ovšem fantazii se meze nekladou :-)

  • Tereza - | 15. 6. 2007 11:23

    Vepřové=bravčové . Máte Hanka pravdu:)))

  • KatkaR | 15. 6. 2007 10:57

    já jsem slyšela, že čevapčiči se dělá pouze z mletého hovězího

  • Hanka s | 8. 5. 2007 10:17

    já mysle Klaudie že vepřové a bravčové je jedno a totéž?

  • Olivka | 1. 5. 2007 11:16

    Mleté maso v Čechách znamená vždy míchané mleté maso, tedy půl vepřového a půl hovězího. Myslím, že kdyby bylo třeba jen mleté hovězí nebo jen mleté vepřové, autor by to napsal.

  • Daniella O. | 25. 4. 2007 17:40

    Jednoduche, rychle, vyborne a hned pryc. Davam 1 a na pozadani rodinky bezim delat znovu.

  • Klaudia | 21. 3. 2007 03:24

    Dakujem za velmi dobry recept.Ja som pouzila plovicu bravcoveho a polovicu veproveho a bolo to velmi dobre.Este raz dik.

  • danek | 13. 3. 2007 11:01

    mě tam chybí docela zásadní údaj. jaké mleté maso? znám recepty jen z vepřového, ze směsi vepřového a hovězího a i pouze z hovězího a tady kde žiju - mimo čr - se dělá sposta věcí dokonce z mletého krůtího nebo skopového.

  • danča | 13. 2. 2007 18:44

    m. dávám vám 1

  • Anonym | 7. 2. 2007 23:21

    No pokud bych mohla snad poradit něco, co dosud nebylo řečeno, zkuste do toho masa pomlít ještě kousek šťavnaté papriky, po malém kousku celeru a petržele.

  • Jája | 7. 2. 2007 19:24

    Tohle je tedy opravdu mňamka! Vyzkoušela jsem už minimálně tři různé recepty na čevaBčiči a teď jsem konečně našla ty pravé! Dávám za 1*

  • tina | 22. 1. 2007 17:46

    holky ahojte,ty čebabčita nemisíte obalovat ve strouhance,já je peču v troubě...bašta

  • Gábina Houšková | 4. 1. 2007 08:54

    Agáto, zkuste osmažit jeden váleček na zkoušku a pak uvidíte, zda tu strouhanku je třeba přidat, či ne. Já dávám do mletého místo strouhanky solamyl (bramborový škrob).

  • kucharka agata | 3. 1. 2007 20:29

    No...varim toto cevabpici a neviem jak toto s tou struhanko, ci dat ci ne..som pisala aj Blanke V aby mi poradila ze ako sa jej to podarilo ale ona nic..tak ja fekt co teraz robit, neviem si dat rady...pomozteVasa kucharka Agata zo SJ

  • Anonym | 19. 7. 2006 14:35

    Opravdu výborné. V případě, že je směs řídší, přidáme trochu strouhanky abychom docílili požadované tuhosti směsi.

  • Blanka Vaverková | 3. 5. 2006 09:28

    A nerozpadá se to,když tam není strouhanka?

  • Pepino | 31. 3. 2006 13:31

    Bylo to výborné.K té češtině.Moje dcera by vám řekla,že na netu se to tak nebere.

  • Anonym | 1. 3. 2006 21:14

    je to dobré a vy se tady dohadujete jak se to píše

  • Venca Mach | 17. 2. 2006 10:08

    Tak já to jdu zkusit. Poslední můj pokus o vaření málem skončil srazem na oddělení ARO -))))

  • Linda | 7. 2. 2006 17:44

    pravě tento recept vařím a krásně to voní, dala jsem tam 4 stroužky česneku a jako na dochuceni cilli omacku pikantni (v Globusu stojí asi 13 Kč je výborná)

  • Pavlína K. | 4. 9. 2005 13:44

    Všem moc chutnalo, doporučuji!A myslím, že jim bylo úplně jedno, jestli jedí čevabčiči nebo čevapčiči... :-)Navíc noticka o "čistonosoplenizování" tedy purismu je v tomto případě naprosto nemístná.

  • Lenka | 31. 7. 2005 09:08

    Zkoušela jsem tenhle recept a je to moc dobrý, akorát jsem tam dala místo 1 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky sladké a 1/2 lžičky pálivé papriky.

  • Lucie | 2. 5. 2005 15:39

    Moc dobré, jednoduché, finančně nenáročné jídlo. Rychle uvařené, bez větších problémů. K tomu brambory s rozmarýnem a chlapi protestovat nebudou...

  • Anonym | 8. 4. 2005 06:59

    Může radeji, místo toho dohadování, napsat jak mu recept chutnal? Děkuji Katka.

  • Danouš | 18. 3. 2005 14:04

    Vytříbená mateřština se strhujícím závěrem, tak proč bez diakritiky (if available...)????

  • Kuchařka on-line | 28. 2. 2005 17:09

    omg

  • v1kt0r | 28. 2. 2005 14:35

    ...ale jelikoz to neni ceske slovo, k cemu je dobre je cistonosoplenizovat?

  • Kuchařka on-line | 23. 2. 2005 19:46

    Dle pravidel českého pravopisu jsou povoleny oba výrazy, jak čevabčiči tak i čevapčiči.

  • v1kt0r | 22. 2. 2005 20:54

    Jen maly rypanec... Uz ve skolni jidelne mne drazdilo, kdyz se cevapcici psalo s "b". Chorvati potvrdi...:-) I kdyz pravda, cevaPcici zase nikdo nenajde, coz?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky Čevabčiči
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Jedlá soda Majoránka Mletá paprika Mleté maso Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketová polévka se salámem

Cuketová polévka se salámem

Zavařená kapie

Zavařená kapie

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Friulské frico

Friulské frico

Bramboráky se slaninou

Bramboráky se slaninou

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

114
Salát do ruky
Salát do ruky
55
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
51
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
49
Šopský salát
Šopský salát
44
Domácí lučina
Domácí lučina

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekový chléb z pekárny
Česnekový chléb z pekárny
Česnekový lilek - zdravě a chutně
Česnekový lilek - zdravě a chutně
Čevabčiči na chorvatský způsob
Čevabčiči na chorvatský způsob
Čevapčiči
Čevapčiči
Čevapčiči po našem
Čevapčiči po našem
  • Recepty.cz
  • Čevabčiči
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact