Tyto česnekové krutony z toastového chleba se skvěle hodí do polévek i salátů. Pokrmy díky nim získají jiný rozměr a zároveň vás báječně zasytí.
RADA: Jak na domácí toastový chléb?
RADA: Jak sušit a skladovat česnek?
Hráškový krém s krutony
Cibulačka s krutonky
Žampionový krém s krutony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek
Bezé roláda
Slaný velikonoční dort (Torta…
Svatomartinská husa
Cizrnová pánev
Krémová česneková cibulačka
Knedlíčky ze strouhanky
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Výborné müsli - tyčinky
"Pizza" z lilku
Třešňová marmeláda
Houbová paštika
Kyšková buchta s třešněmi
Rybízový koláč
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Losos s hráškem