• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Česnečka z uzených kostí
Napište svůj komentář k receptu

Česnečka z uzených kostí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Česnečka z uzených kostí
Česnečka z uzených kostí
Česnečka z uzených kostí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g uzené kosti
    • 1
      ks cibule
    • 8
      stroužek česnek 6-8
    • 3
      hrst kořenová zelenina
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      ks nové koření kuličky
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      lžička polévkové koření
    • chleba starší
    • 100
      g sýr
    • 1
      lžíce petrželka sekaná

Postup přípravy receptu

1
Uděláme vývar z uzených kostí tak, že nalijeme do velkého hrnce jen tolik vody, aby byly kosti ponořené a postupně, jak se voda odpařuje, ji doléváme na původní míru. Vaříme asi 2,5 hodiny.
2
Oloupeme a posekáme cibuli, utřeme česnek a očistíme a nahrubo nastrouháme kořenovou zeleninu a osmažíme na oleji. Přidáme do polévky a vaříme. Taktéž přidáme nové koření, kmín a sůl. Mezitím si oloupeme a pokrájíme na kostičky brambory, které vložíme do polévky. Jamkile jsou brambory měkké, rozšleháme vejce, vlijeme a chvilku povaříme.
3
Na pánvi si mezitím na oleji a másle opečeme na kostky nakrájený starší chléb, vysušíme jej ubrouskem a dáme na talíře či do misek, na něj nasypeme dle chuti petrželku a tvrdý sýr.
4
Polévku dochutíme maggi, popř. solí či vegetou a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Vydatná česnečka z uzených žeber

Vydatná česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených vepřových ocásků

Česnečka z uzených vepřových ocásků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 15. 11. 2010 19:13

    Chléb můžeme opražit na suché pánvi nebo v troubě na plechu.

  • gejitkaM | 8. 11. 2010 11:30

    hmm chutná skvěle :-)

  • Anonym | 20. 10. 2006 15:11

    zní to dobře

  • Petra | 14. 7. 2006 10:12

    skvělá, jen my žlučníkáři si chleba opečeme v topinkovači

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Chleba Cibule Kmín Kořenová zelenina Nové koření Petrželka Polévkové koření Sůl Sýr Uzené kosti Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Jablečné koláčky

Jablečné koláčky

Perník s pudinkem - nedrobí se

Perník s pudinkem - nedrobí se

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky (housky)

Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …

Kabirův pečený česnek Čeněk

Kabirův pečený česnek Čeněk

Mřížkové koláčky

Mřížkové koláčky

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

147
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
132
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
76
Kuřecí piccata
Kuřecí piccata
73
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
68
Kuřecí stripsy jako z kfc
Kuřecí stripsy jako z kfc

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Někdejší hvězda Novy Ivan Břešťák: Rok po svatbě mu zemřela manželka Klára (†30)!

Někdejší hvězda Novy Ivan Břešťák: Rok po svatbě mu zemřela manželka Klára (†30)!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Česnečka trochu jinak
Česnečka trochu jinak
Česnečka z uzeného kolene
Česnečka z uzeného kolene
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzených vepřových ocásků
Česnečka z uzených vepřových ocásků
Česnečka z uzených žeber
Česnečka z uzených žeber
Česnečka z Vysočiny
Česnečka z Vysočiny
  • Recepty.cz
  • Česnečka z uzených kostí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact