• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čertovská jatýrka
Napište svůj komentář k receptu

Čertovská jatýrka

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čertovská jatýrka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • játra kuřecí (mohou být i věpřová či hovězí)
    • 1
      ks smetana
    • 2
      ks cibule
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na oleji. Až zesklovatí přisypemě sladkou papriku se špetkou pálivé (nebo i chilli koření), chviličku osmahneme, aby paprika trošičku ztmavla.
2
Poté přidáme na kousky nakrájené játra a dusíme, jak jsme zvyklí. Až jsou jatýrka měkká přilejeme smetanu a popřípadě zahustíme.
3
Dosolíme a můžeme podávat jak rýží, tak brambory či hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Kuřecí jatýrka v košilce

Kuřecí jatýrka v košilce

Jatýrka v leču

Jatýrka v leču

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • linda klein | 29. 2. 2012 14:41

    Vynikajici! Rada se k receptu vracim.

  • Jitulín | 29. 10. 2011 12:49

    Právě jsme je dojedli, opravdu výborné, děkuji : :-)

  • yvvky | 8. 10. 2011 15:42

    Dobré. ;-) ;-) ;-)

  • zoula | 18. 3. 2011 08:13

    výborné, já dělala jako večeři s čerstvým chlebem - super ! Dnes se chystám vařit tyto čertovská jatýrka k obědu a jako přílohu hranolky! Děkuji za recept ;-)

  • Dyxi Dyxi | 4. 4. 2010 22:15

    Opravdu moc dobré.....

  • MIRKA AKRIM | 13. 1. 2010 11:35

    JATRA [VEPROVE I DRUBEZI] DELAVAM NA RUZNE ZPUSOBY,ALE SE SMETANOU JSEM TO NEZKOUSELA, MUZE TO BYT DOBRE, VYZKOUSIM.

  • Jan Kouba | 22. 9. 2009 07:55

    Paráda, nemá chybu;-)

  • jiří n. | 19. 4. 2009 11:16

    Velmi chutné - výborné - jednička s *

  • Agáta Sikorová | 29. 1. 2009 08:50

    Bylo to moc dobré, dokonce i syn, který není moc masojed a játra jedl poprvé, si přidal, děkuji.

  • Miroslav Fencl | 14. 9. 2008 16:43

    Vynikající! Já tam dávám ještě čínskou zeleninu

  • Vladislava Houdová | 20. 7. 2008 19:03

    Skvělý recept,dělám z dvojité dávky pro manžela a dva syny by to nestačilo,velmi děkuji za recept.Dávám 1*

  • jaroslav sagan | 13. 12. 2007 17:11

    mojemu synovi mu velmi chutily certovske jatyrka! ma 8 rokov / nfr vdaka za recept!

  • Jana z VM | 31. 10. 2007 09:00

    Máme moc rádi jakákoliv játra na jakýkoliv způsob. tento recept určitě brzo vyzkouším, s rýží :o) Díky za recept !

  • Monika | 30. 10. 2007 19:38

    Jsou vynikající! Moc jsme si pochutnali. Pokud máte rádi smetanové věci, určitě vyzkoušejte.

  • Stáňa V | 8. 9. 2006 16:32

    Včera jsem je dělala s rýží k večeři. Jsou strašně rychlá a dobrá.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí
Maso Hovězí Vepřové Drůbeží Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Játra Paprika - sladká Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Italská omáčka

Italská omáčka

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Třešňovo-čokoládové muffiny

Třešňovo-čokoládové muffiny

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Salámový dort

Salámový dort

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

55
Jablkový koláč se švestkami a drobenkou
Jablkový koláč se…
28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Míša řezy
Míša řezy
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Čertovská jatýrka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact