• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Černo-bílé kokořezy
Napište svůj komentář k receptu

Černo-bílé kokořezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Černo-bílé kokořezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 0,50
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek olej
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Krém
    • 1
      kostka máslo
    • 2
      balení tučný tvaroh
    • 150
      g kokos
    • 200
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Těsto: vše smíchat a na plechu upéct.
2
Na částečně vychladlý upečený korpus namažeme rybízovou zavařeninu(nemusíme) a necháme vychladnout.
3
Mezitím si připravíme krém: do tvarohů si vmícháme kokos aby zvláčněl. Vyšleháme máslo s cukrem a postupně vešleháme tvarohy. Natřeme na korpus a celé pocákáme úhlopříčně čokoládovou polevou.
4
V lednici necháme 1 - 2 dny proležet a pokrájíme na řezy.
5
Je to dost jednoduché a velmi, velmi jedlé!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapr na černo

Kapr na černo

Dušené bílé zelí

Dušené bílé zelí

Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády

Halloweenské makronky s ganache z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janina | 9. 11. 2012 17:29

    Dopečeno, rychlé, snadné a moc dobré:). jen mi přišlo zbytečné, dávat do krému celé máslo, dala jsem jen půlku:). Jinak přidávám bodík:)

  • ALBETY
    ALBETY | 14. 6. 2012 19:51

    výborný recept (chutná jak miša řezi) <3

  • EVA | 14. 4. 2012 14:07

    Jednoduché a výborné i můj syn který kokos nejí je chválil.

  • Jarka O. | 12. 5. 2010 16:10

    Kristýno, hrnek má obsah 250 ml. Na gramy to nemá cenu vážit, každá ingredience váží jinak. Když je recept na hrnky, tak nač to vážit?

  • Kristýna Picklová | 12. 5. 2010 10:44

    Chtěla jsem se zeptat, kolikje cca gramů u Vašeho hrnku? Jinak se mi recept moc líbí a určitě vyzkouším. Děkuji :o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tučný tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro děti

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Kuřecí prsa s cuketou

Kuřecí prsa s cuketou

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

93
Hrnkový cuketový perník
Hrnkový cuketový perník
47
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, špenátem, hráškem a kukuřicí sypané sýrem
Celozrnné těstoviny s…
41
Sýrové muffiny se slaninou a pažitkou
Sýrové muffiny se…
38
Houbovo-zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Houbovo-zeleninová…
35
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
AHA.cz Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy 20. narozeniny seriálu Ulice: Kdo na oslavě zazářil svým outfitem?

20. narozeniny seriálu Ulice: Kdo na oslavě zazářil svým outfitem?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Šílený zážitek královny Camilly: Sexuální napadení!

Šílený zážitek královny Camilly: Sexuální napadení!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Černá čočka s tuňákem
Černá čočka s tuňákem
Černá čočka se zeleninou - salát nebo příloha
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Černé trubičky
Černé trubičky
Černobílý vánoční dort
Černobílý vánoční dort
Černoušci - cukroví
Černoušci - cukroví
Černý bez v těstíčku
Černý bez v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Černo-bílé kokořezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact