Černé trubičky
Salát (nejen) z černé čočky
Boloňské fazole pro vegany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře „strejdy z Hlinska“
Kefírový chléb
Hodslavská řezanka
Fazolková polévka II.
Dalamánky z chlebové mouky
Paprikový utopenec
Domácí (plněné) rohlíky
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki