Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Celerovo-dýňové pyré (kaše)
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, mám dotaz, jak tlusté placičky děláte a zda je 5 minut dostatečně dlouhá doba, vzhledem k obsahu kuřecího masa? Děkuji za odpověď :)
Bramborové šišky s mákem
Vánočka od babičky
Ivetčin kynutý knedlík
Rizoto z pánve-po našem
Mandle pražené v troubě
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros