• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Celer z trouby
Napište svůj komentář k receptu

Celer z trouby

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g celer , očištěný
    • sůl
    • 1
      lžíce ocet nebo citronová šťáva
    • 100
      g anglická slanina nebo jiná uzenina
    • 80
      g sýr niva , nastrouhaná, cca
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • máslo
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Celer pokrájíme na plátky, které uvaříme v osolené vodě s octem na skus, pak scedíme, pokrájíme na kostky a dáme do mísy. Přidáme pokrájenou slaninu, Nivu, žloutky, opepříme a promícháme. Nakonec vmícháme sníh, směs dáme do mísy vymazané máslem a vysypané strouhankou a zapečeme na 180 stupňů v předehřáté troubě dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou nebo zeleninovou oblohou.
2
Uzeninu můžeme vynechat a máme bezmasý pokrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 23. 1. 2017 15:30

    Zajímavé a dobré. Zbyl mi celer a jelikož ho moc často nevyužívám, tak jsem hledala kam s ním. Díky za recept. :-)

  • Jitka | 2. 1. 2017 18:44

    Vyborne :-))

  • Eva Hubičková | 29. 1. 2016 13:31

    Vynikající, není co vylepšovat.

  • Petra | 24. 3. 2015 13:17

    Děkujeme za skvělý oběd, bylo to výborné :-) .

  • Slávka Votavová | 21. 6. 2014 22:31

    Celer máme rádi jakkoli upravený. Pěkný recept a za něj velká pochvala.

  • Radka | 26. 2. 2014 18:19

    Celer mám ráda a přidávám ho všude, kde se dá. Do polévek, pomazánek atd. No a takhle pečený je také výborný a nechal by se jíst samotný, myslím bez přílohy. Budu péct často a obměňovat chutě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Vegetariánské a zdravé Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Z mléka / sýra Ze zeleniny Zelenina Uzeniny Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Celer Máslo Ocet Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Velikonoční medové řezy

Velikonoční medové řezy

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

Bílé kokosové kuličky - nepečené

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

83
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty…
61
Houbová smaženice s krupičkou
Houbová smaženice s…
55
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Vepřová líčka na…
35
Vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Těhotná Kočendová čelí nechutným zprávám: Modelce přejí potrat!

Těhotná Kočendová čelí nechutným zprávám: Modelce přejí potrat!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celerák na plech
Celerák na plech
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka se schwarzwaldskou šunkou
Celerová krémová polévka se…
  • Recepty.cz
  • Celer z trouby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact