• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Celer z trouby
Napište svůj komentář k receptu

Celer z trouby

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
Celer z trouby
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g celer , očištěný
    • sůl
    • 1
      lžíce ocet nebo citronová šťáva
    • 100
      g anglická slanina nebo jiná uzenina
    • 80
      g sýr niva , nastrouhaná, cca
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • máslo
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Celer pokrájíme na plátky, které uvaříme v osolené vodě s octem na skus, pak scedíme, pokrájíme na kostky a dáme do mísy. Přidáme pokrájenou slaninu, Nivu, žloutky, opepříme a promícháme. Nakonec vmícháme sníh, směs dáme do mísy vymazané máslem a vysypané strouhankou a zapečeme na 180 stupňů v předehřáté troubě dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou nebo zeleninovou oblohou.
2
Uzeninu můžeme vynechat a máme bezmasý pokrm.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 23. 1. 2017 15:30

    Zajímavé a dobré. Zbyl mi celer a jelikož ho moc často nevyužívám, tak jsem hledala kam s ním. Díky za recept. :-)

  • Jitka | 2. 1. 2017 18:44

    Vyborne :-))

  • Eva Hubičková | 29. 1. 2016 13:31

    Vynikající, není co vylepšovat.

  • Petra | 24. 3. 2015 13:17

    Děkujeme za skvělý oběd, bylo to výborné :-) .

  • Slávka Votavová | 21. 6. 2014 22:31

    Celer máme rádi jakkoli upravený. Pěkný recept a za něj velká pochvala.

  • Radka | 26. 2. 2014 18:19

    Celer mám ráda a přidávám ho všude, kde se dá. Do polévek, pomazánek atd. No a takhle pečený je také výborný a nechal by se jíst samotný, myslím bez přílohy. Budu péct často a obměňovat chutě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Vegetariánské a zdravé Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Z mléka / sýra Ze zeleniny Zelenina Uzeniny Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Celer Máslo Ocet Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Domácí snickers

Domácí snickers

BLT sendvič

BLT sendvič

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dušená kari z dýně v mletém mase

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

92
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
38
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
29
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
27
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
26
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celerák na plech
Celerák na plech
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka
Celerová krémová polévka se schwarzwaldskou šunkou
Celerová krémová polévka se…
  • Recepty.cz
  • Celer z trouby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact