• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
Napište svůj komentář k receptu

Celer s uzeným masem - zapékaný

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 52
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
Celer s uzeným masem - zapékaný
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks celer -větší
    • 250
      g uzené maso -plec,krkovice,rolka...
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce mléko
    • strouhanka -čerstvá,ze dvou rohlíků
    • 40
      g máslo -rozehřáté
    • sůl
    • pepř mletý nebo jiné koření dle Vaší chuti(česnek,paprika...)
    • 1
      ks paprika
    • tuk
    • citronová šťáva z jednoho menšího citronu

Postup přípravy receptu

1
Celer oloupeme, pokrájíme na plátky a uvaříme doměkka (nerozvařit!) v osolené vodě s citronovou šťávou. Pak scedíme a necháme vychladnout. Ze starších rohlíků si umeleme (rozmixujeme) strouhanku, kterou nasypeme do rozšlehaných vajec s mlékem, kořením a solí. Zamícháme a přidáme pokrájené maso a papriku, zamícháme a každý plátek celeru potřeme touto směsí. Potřené plátky pak naskládáme do vymazaného pekáčku, zakápneme máslem a pečeme v předehřáté troubě nejprve 10 minut zakryté, pak odkryjeme a dopečeme dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
2
*Celer s uzeným můžeme zapéct na vrstvě pokrájených vařených brambor nebo těstovin a pak již přílohu nepodáváme.
3
*Uzené maso můžeme nahradit šunkou nebo uzeným tofu sýrem (pro vegetariány).
4
*Výborné i zastudena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách zapékaný se zelím

Hrách zapékaný se zelím

Plněný zapékaný květák

Plněný zapékaný květák

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Betka | 26. 1. 2016 17:31

    Vyborne :) , taky bych prilohu nemusela mit.

  • Jandová | 16. 8. 2015 12:03

    Velmi dobré a nenáročné.

  • Kamila | 11. 4. 2015 10:00

    Proč si vybíráš recept s celerem když ti nechutná?

  • Aneta | 25. 3. 2015 11:07

    Chutnalo mi to samotné a přílohu bych ani nedávala kdyby přítel nebyl tak žravý :-D

  • Lída | 24. 1. 2015 17:33

    Celer máme rádi hlavně v pomazánce a zapečený byl také moc dobrý. Děkuji

  • Apolinka1 | 16. 1. 2015 08:35

    Ta směs ze strouhánky, uzeného a vajec byla výborná, ale ten celer mi tam nechutnal.

  • Soňa | 18. 1. 2014 15:37

    Upekla jsem dnes k obědu, i manželovi chutnalo. Celer jsem moc dlouho nevařila, stejně se ještě peče.

  • Jedličková | 27. 1. 2013 14:07

    Improvizovala jsem podle možností a byla to dobrota.

  • Zuzana | 27. 10. 2012 18:38

    Doporučuji zkusit :-)) . S receptem se dá dobře improvizovat a přidávat co je zrovna po ruce, dneska jsem k celeru dávala i zbytky pečeného masa a taky jsme si šmákli. I mražená zelenina místo papriky je výborná a koření co se namane. Mňam :-* .

  • Eva Jirmusová | 30. 3. 2012 14:32

    Výborné, uzené maso se dá nahradit i salámem, který jsem nejdřív osmažila a pak přidala do housky a místo máslem jsem pokapala omastkem ze salámu.

  • Tereza | 30. 1. 2012 08:31

    Housky jsem nakrájela na malé kousky, nemám mlýnek a mixer jen ponorný. Dobré a jednoduché jídlo, výborný receptík.

  • Kočková J. | 24. 11. 2011 14:34

    Děkuji za recept na mimořádně dobrý oběd :-* .

  • Jasmina | 15. 9. 2011 15:58

    Zkousela jsem minuly tyden a vsechno se bez vyhrady snedlo, takze vyborne jidlo.

  • Kordulka | 20. 7. 2011 18:33

    Papriku jsem nedávala, byla to dobrůtka a to celeru moc nedám , doporučuji zkusit .)

  • J.M. | 24. 6. 2011 12:02

    Moc nám chutnalo a ještě bylo málo špinavého nádobí, co chtít víc ;-) :-D !

  • Monča | 17. 5. 2011 14:06

    Zapekla jsem dohromady s plátky vařených brambor a místo uzeného masa dala šunku. Bylo to velmi dobré, určitě zopakuji.

  • Věra B. | 28. 4. 2011 20:05

    Že to bude dobré jsem tušila,ale že takhle,to mě dostalo.I muž si přidal <:-) !

  • Matějka | 27. 2. 2011 19:08

    Moc jsem tomu nevěřil,ale výsledek byl SUPER!Příště zkusím s klobáskou.Přílohu jsem nepotřeboval žádnou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Uzené Zelenina Oběd Večeře Vegetariáni Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Citronová šťáva Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Uzené maso Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Jemná křenová pomazánka

Jemná křenová pomazánka

Červená tofu pomazánka

Červená tofu pomazánka

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Lehký těstovinový salát s tuňákem a cuketou

Lehký těstovinový salát s tuňákem a…

Zelňačka III.

Zelňačka III.

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

122
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
88
Bábovkový dort
Bábovkový dort
28
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Křupavé bramboráky se…
15
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
13
Zeleninová pánev
Zeleninová pánev

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s křupavou sýrovou strouhankou
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer s taveným šunkovým sýrem
Celer se sardelovou pastou
Celer se sardelovou pastou
Celer se sezamem
Celer se sezamem
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné tempuře
  • Recepty.cz
  • Celer s uzeným masem - zapékaný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact