• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Carská pomazánka
Napište svůj komentář k receptu

Carská pomazánka

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Carská pomazánka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 20
      g kaviár
    • 80
      g máslo
    • 30
      g sardinky v oleji
    • citronová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme do pěny, přidáme utřené olejovky i s olejem, citronovou šťávu, sůl a nakonec zlehka vmícháme kaviár. Mažeme na rohlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Obatzda - hermelínová pomazánka

Obatzda - hermelínová pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Josef Klat | 10. 3. 2013 16:35

    Jestli má někdo kaviár,tak je to zrůdnost a jestli má někdo něco za pár korun z Kauflandu,tak je to úplně jedno

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 3. 2012 12:53

    dupla, prosím o smazání jednoho příspěvku, děkuji

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 3. 2012 12:52

    Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 3. 2012 12:52

    Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.

  • Hugo Sádlo | 1. 2. 2010 23:39

    To rozhodně.... buď olejovky nebo kaviár. Maximálně bych pomazánku udělal s olejovkami a ozdobil kaviárem... ale možná ani to ne.

  • Lenka Střelbová | 23. 10. 2008 08:44

    Škoda kaviáru, myslím že ho olejovky spolehlivě chuťově přebijou....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Výjimečný den Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Kaviár Máslo Sardinky v oleji Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský ořechový koláč

Francouzský ořechový koláč

Pařížský dort

Pařížský dort

Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Marináda

Marináda

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

listové těsto

listové těsto

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

67
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
41
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
28
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
24
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
24
Houbová frittata s rajčaty
Houbová frittata s…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Carpaccio z rajčat
Carpaccio z rajčat
Carpaccio ze pstruha s olivovou tapenádou
Carpaccio ze pstruha s olivovou…
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
Castagnaccio - italský kaštanový koláč
Cejn na bylinkách
Cejn na bylinkách
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Carská pomazánka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact