• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cannelloni plněné tvarohem
Napište svůj komentář k receptu

Cannelloni plněné tvarohem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cannelloni plněné tvarohem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g netučný tvaroh
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce parmazán
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 500
      g brokolice
    • 6
      ks cannelloni italské nudlové role
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 375
      ml mléko
    • 1
      špetka muškátový oříšek strouhaný

Postup přípravy receptu

1
Tvaroh, vejce a dvě lžíce parmezánu utřeme dohladka, vmícháme cibuli nakrájenou nadrobno. Osolíme a opepříme. Brokolici očistíme, opereme a rozebereme na růžičky. Ve vroucí osolené vodě je 5 minut blanšírujeme. Necháme okapat. Brokolici narovnáme do zapékací misky. Sáček s větší trubičkou naplníme tvarohem, kterým naplníme cannelloni. Ty poté rozložíme na brokolici.
2
Na rozehřátém tuku zpěníme mouku. Za stálého míchání podlijeme mlékem, přivedeme k varu a asi 5 minut vaříme. Vmícháme zbylý parmazán. Omáčku ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a nalijeme ji na těstoviny s brokolicí. Zapékáme v předehřáté troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3). Podáváme horké přímo v zapékací míse.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Zapečené cannelloni z trouby v pikantní omáčce

Zapečené cannelloni z trouby v…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HANKA LINHART | 3. 7. 2005 10:42

    Nechapu proc to nikdo jeste nezkusil naplnit masovou smesi.Je to vyborne a chutna to fantasticky. HANKA AUSTRALIA.

  • Hanka LINHART | 13. 6. 2005 04:29

    Cannelloni jsou vyborne plnene take husci masovou smesi,neco jako spagety bollonese,anebo masova smes lasane.Je to opravdu vyborne.[Nezapomente napln musi byt husta] HANKA- AUSTRALIA. Dobrou chut.

  • Lucka | 18. 8. 2004 13:17

    výborné, pro ty kdo nemá rád nebo nemůže mléko lze omáčka udělat jen ze smetany a sýra.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Cannelloni Cibule Máslo Mléko Muškátový oříšek Netučný tvaroh Parmazán Pepř mletý Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Osvěžující rybízové želé

Osvěžující rybízové želé

Esíčka

Esíčka

Pochoutkový dip k zelenině

Pochoutkový dip k zelenině

Kakaová bábovka s čokoládovou polevou

Kakaová bábovka s čokoládovou polevou

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

579
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
82
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
49
Nové brambory s česnekovým máslem a sýrovým dipem
Nové brambory s…
38
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ostružiny s mandlovou…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Zpověď Martiny Ptáčkové: První slova o vztahu s Francouzem!

Zpověď Martiny Ptáčkové: První slova o vztahu s Francouzem!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Candát s chřestem
Candát s chřestem
Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí
Candát se šťouchaným bramborem s…
Candát v papilotě
Candát v papilotě
Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Cannelloni s houbami a rajčatovou omáčkou
Cannelloni s houbami a rajčatovou…
Cannelloni se špenátem
Cannelloni se špenátem
  • Recepty.cz
  • Cannelloni plněné tvarohem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact