Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Kuřecí ražniči pro lenochy
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Arabské lodičky pide s různými…
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Laskonky pravých Labužníků
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Zapečená ryba s přílohou
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka