Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Pikantní masové nudličky
Domácí chléb III.
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Kokosky II.
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Čína s kuřecím
Cupcakes
Fajitas v tortille
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Vosí hnízda
Rafaelo kuličky
Bramborový salát
Ořechy s krémem