Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Velikonoční sekaná
Dijonský koláč slaný - z listového…
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Česnekové bramborové knedlíky s…
Rychlá večeře
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami