Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Oravská kulaša
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Čokoládovo-tvarohový dort
Syrečková pomazánka II.
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Švestkové šátečky s povidly
Velikonoční muffiny
Kapustová polévka s klobásou
Pečená vepřová plec s bramborem
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Cuketovomrkvové placky
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem