Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Srdce na paprice
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Jablečná přesnídávka (pyré)
Hlíva s přírodním masem - minutka
Česneková pomazánka z červené řepy
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí