Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Piškotové řezy s angreštem
Česnečka po česku
Vanilkovo-jablečná pohádka
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Jahodovo-smetanové řezy
Salát z quinoy a sušených rajčat
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Těstoviny se špenátem
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Originální řecké tzatziki