Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Plněná krůtí pečeně
Víno z bezinek
Vepřové ragú z mletého masa
Čočkový salát se zelím
Americké čokoládové cookies
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Plněné cukety s ementálem
Růžičky z listového těsta
Papoušková buchta
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cuketovomrkvové placky
Nepečený ovocný dort