• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkový chléb (DUKAN)
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkový chléb (DUKAN)

autor: Roman_Pe
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 18
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkový chléb (DUKAN)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks vejce
    • 250
      g nízkotučný tvaroh
    • 6
      lžíce ovesné otruby
    • 4
      lžíce otruby pšeničných
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • bazalka
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek sušený

Postup přípravy receptu

1
Bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme na sníh. Do žloutků přidáme tvaroh a prášek na pečení a šlehačem důkladně vymícháme. Přidáme otruby, bylinky a koření a vše spolu znovu důkladně promícháme. Nakonec přidáme sníh a zlehka promícháme.
2
Masu naložíme do silikonové formy na srnčí hřbet a pečeme 45 minut při teplotě 180°C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Pudinkové lívanečky (DUKAN)

Kuřecí placky s mozzarellou (DUKAN)

Kuřecí placky s mozzarellou (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vvvlllaaa | 5. 4. 2017 22:18

    jak dlouho se pecou?

  • vvvlllaaa | 5. 4. 2017 22:11

    :-)

  • heavenlee | 26. 8. 2016 09:10

    Výborný recept, doporučuju, nemám silikony, tak peču ve staré kameninové formě na vánočku, vystlané namočeným a pokrčeným pečicím papírem (mokrý papír formu pěkně vystele). Přidávám dvě lžíce nakopec chia semínek a lžíci nakopec drceného kmínu, půlku nakrájené cibule opražené na pánvi nasucho (bylinky nedávám, jsou pro mě moc aromatické) a k prášku do pečiva přidávám lžičku sušených kvasnic (voní pak jak normální chleba). Peču na 175 a 50 minut, aby nebyl vevnitř moc mokrý. Udělá pěkně rozpraskanou kůrku jako má chleba... po vychladnutí balím po dvou plátcích do fólie (denní porce) a strkám do mrazáku, z této dávky mám na 5 dní. S lučinou a plátkem šunky je fakt dobrý - pro dukanky, které jinak pečivo nesmí.

  • Ivana | 25. 6. 2015 08:31

    Vcera som tento recept vyskusala, dala som len dve vajicka a naplnila som 8 muffinkovych formiciek...cize mam zemlicky. su vynikajuuuuuce

  • Martina | 9. 11. 2014 21:35

    Místo toho jsou tam otruby, kdyby tam byla mouka, tak to není dukanův chléb :)

  • antoanet | 6. 3. 2014 17:25

    Zadna mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Chléb & placky
Ostatní Pečiva Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek sušený Majoránka Nízkotučný tvaroh Otruby Ovesné otruby Pepř mletý Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Mazanec ze sušeného droždí

Mazanec ze sušeného droždí

Cuketové hody

Cuketové hody

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Polévané piškotové muffinky

Polévané piškotové muffinky

Lučinovo-nivová pomazánka

Lučinovo-nivová pomazánka

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

184
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
176
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
93
Cuketové lasagne
Cuketové lasagne
48
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
46
Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Svěží bílkové kokosové…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Krásná Sandeva a její postřižiny: Po nemoci přišla změna!

Krásná Sandeva a její postřižiny: Po nemoci přišla změna!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Bylinkovo-vaječné placičky s česnekem
Bylinkovo-vaječné placičky s česnekem
Bylinkový čaj s lípou a chmelem
Bylinkový čaj s lípou a chmelem
Bylinkový guláš se slaninou
Bylinkový guláš se slaninou
Bylinkový králík "Fenek Moqli" (čti fenek mokvli)
Bylinkový králík "Fenek Moqli" (čti…
Bylinkový králík na žampionech
Bylinkový králík na žampionech
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
  • Recepty.cz
  • Bylinkový chléb (DUKAN)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact