• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřové maso : krkovice, kotlety, plec (lze i s kostí)
    • 2
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek dle chuti, cca 4 -
    • posekané bylinky dle chuti (lze použít i sušené) - rozmarýn, tymián, majoránka...
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g čerstvé žampiony cca
    • brambory oloupané, pro 4 osoby
    • 300
      ml smetana ke šlehání nebo červené víno či vývar, cca

Postup přípravy receptu

1
Do olejem nebo sádlem vymazaného pekáče nasypeme hrubě pokrájené cibule, nasekaný česnek (polovinu) a trošku bylinek. Na ně dáme naklepané plátky nebo pokrájené kostky osoleného a opepřeného masa, které opět ochutíme troškou bylinek a zbylým česnekem. Maso zasypeme hrubě pokrájenými žampiony (samozřejmě lze i na plátky), na které naskládáme brambory (větší pokrájíme na půlky či čtvrtky), zalijeme smetanou, brambory ještě trochu osolíme, zaklopíme a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 50 minut, dle potřeby můžeme podlít, pak odklopíme a dopečeme do barvy dalších cca 10-15 minut bez přiklopení.
2
Kdo nemusí smetanová jídla, podlévá vývarem nebo červeným vínem.
3
Podáváme s okurkovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony

Bylinkové karbanátky (sekaná) se…

Bylinkové vepřové na houbách

Bylinkové vepřové na houbách

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Z brambor Z hub Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Čerstvé žampiony Česnek Cibule Pepř mletý Posekané bylinky Smetana ke šlehání Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Prošívaná buchta

Prošívaná buchta

Cookies z ovesných vloček

Cookies z ovesných vloček

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Salát Caesar

Salát Caesar

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

132
Vegetariánský burger z tofu
Vegetariánský burger z…
20
Domácí chleba bez hnětení
Domácí chleba bez hnětení
19
Rýžové chlebíčky s vajíčkem
Rýžové chlebíčky s…
17
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
16
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamie Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tzatziki
Bylinkové tzatziki
Bylinkové vepřové na houbách
Bylinkové vepřové na houbách
Bylinkovo-celerová líčka
Bylinkovo-celerová líčka
Bylinkovo-houbové špecle
Bylinkovo-houbové špecle
Bylinkovo-houbové těstoviny na slanině (špeku)
Bylinkovo-houbové těstoviny na slanině …
  • Recepty.cz
  • Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact