• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřové maso : krkovice, kotlety, plec (lze i s kostí)
    • 2
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek dle chuti, cca 4 -
    • posekané bylinky dle chuti (lze použít i sušené) - rozmarýn, tymián, majoránka...
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g čerstvé žampiony cca
    • brambory oloupané, pro 4 osoby
    • 300
      ml smetana ke šlehání nebo červené víno či vývar, cca

Postup přípravy receptu

1
Do olejem nebo sádlem vymazaného pekáče nasypeme hrubě pokrájené cibule, nasekaný česnek (polovinu) a trošku bylinek. Na ně dáme naklepané plátky nebo pokrájené kostky osoleného a opepřeného masa, které opět ochutíme troškou bylinek a zbylým česnekem. Maso zasypeme hrubě pokrájenými žampiony (samozřejmě lze i na plátky), na které naskládáme brambory (větší pokrájíme na půlky či čtvrtky), zalijeme smetanou, brambory ještě trochu osolíme, zaklopíme a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 50 minut, dle potřeby můžeme podlít, pak odklopíme a dopečeme do barvy dalších cca 10-15 minut bez přiklopení.
2
Kdo nemusí smetanová jídla, podlévá vývarem nebo červeným vínem.
3
Podáváme s okurkovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony

Bylinkové karbanátky (sekaná) se…

Bylinkové vepřové na houbách

Bylinkové vepřové na houbách

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Pokrmy Z brambor Z hub Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Čerstvé žampiony Česnek Cibule Pepř mletý Posekané bylinky Smetana ke šlehání Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Římský salát s rajčaty a olivami

Římský salát s rajčaty a olivami

Mrkvový dort s mandlemi

Mrkvový dort s mandlemi

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Sedmikráskový med s pomerančem

Sedmikráskový med s pomerančem

Bramborový guláš s baby karotkou

Bramborový guláš s baby karotkou

Pořádná česnečka

Pořádná česnečka

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Topinky se sýrem, šunkou a vejcem

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

162
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
87
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…
76
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
68
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…
61
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tzatziki
Bylinkové tzatziki
Bylinkové vepřové na houbách
Bylinkové vepřové na houbách
Bylinkovo-celerová líčka
Bylinkovo-celerová líčka
Bylinkovo-houbové špecle
Bylinkovo-houbové špecle
Bylinkovo-houbové těstoviny na slanině (špeku)
Bylinkovo-houbové těstoviny na slanině …
  • Recepty.cz
  • Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact