• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu osob:
    • maso na řízky : kuřecí prsní nebo stehenní řízky, kotleta bez kosti...
    • sůl
    • bylinky čerstvé nebo šušené dle chuti: tymián, rozmarýn, oregano...
    • česnek : na každý řízek jeden stroužek
    • máslo : na každý řízek jeden hranolek másla (viz foto)
    • slanina : anglická, moravská, Váhalova... na jeden řízek cca 40 gramů slaniny
    • brambory dle počtu osob
    • rozpuštěné máslo nebo olej

Postup přípravy receptu

1
Maso prokrojíme a uděláme do něj hlubokou kapsu, ochutíme solí, bylinkami, nasekaným česnekem a do kapsy vložíme i hranolek másla. Pak masovou kapsu zavřeme, přitiskneme a položíme na brambory ochucené solí, bylinkami (můžeme přidat i česnek) a pokapané máslem či olejem. Naplněné řízky zakryjeme plátky slaniny. Pekáček zaklopíme a dáme do předehřáté trouby na 200 stupňů zapéct na cca 40 minut, dle druhu masa, doměkka. Před koncem pečení můžeme krátce zapéct bez přiklopení, dokřupava, ale není to nutné.
2
Brambory můžeme použít předem uvařené, oloupané, rozkrojené na půlky či čtvrtky nebo syrové, oloupané a pokrájené na menší kostičky či plátky.
3
Pokud máme rádi smetanová jídla, můžeme brambory místo pokapání máslem (olejem) podlít smetanou a péct takto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Telecí řízky v bylinkové strouhance

Telecí řízky v bylinkové strouhance

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 11. 9. 2016 13:25

    Výborné. Můžu jen doporučit ;))

  • Iva Pavlásková | 11. 11. 2015 12:34

    Tohle určitě v brzké době zopáknu, protože to bylo naprosto :-* mňamózní <3 !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Vepřové Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bylinky Česnek Máslo Maso na řízky Rozpuštěné máslo Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Superrychlý gyros

Superrychlý gyros

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Rebarborový koláč s pudingem

Rebarborový koláč s pudingem

Jidáše - sádlové

Jidáše - sádlové

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

74
Výborný dresing
Výborný dresing
60
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené kroupy s…
54
Jednoduchý jahodový koláč
Jednoduchý jahodový koláč
44
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Zapečené těstoviny se…
31
Bramboráky
Bramboráky

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Hvězdy v slzách po smrti zpěváka Dopity (†77):  Burešová mu vyznala lásku! Truchlí i Hůlka, Ruml a další

Hvězdy v slzách po smrti zpěváka Dopity (†77): Burešová mu vyznala lásku! Truchlí i Hůlka, Ruml a další

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Bylinkové máslo s jedlými květy a mátou
Bylinkové máslo s jedlými květy a mátou
Bylinkové máslo s tymiánem a citronem
Bylinkové máslo s tymiánem a citronem
Bylinkové mufinky
Bylinkové mufinky
Bylinkové šištičky (karbanátky)
Bylinkové šištičky (karbanátky)
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tzatziki
Bylinkové tzatziki
  • Recepty.cz
  • Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact