• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu osob:
    • maso na řízky : kuřecí prsní nebo stehenní řízky, kotleta bez kosti...
    • sůl
    • bylinky čerstvé nebo šušené dle chuti: tymián, rozmarýn, oregano...
    • česnek : na každý řízek jeden stroužek
    • máslo : na každý řízek jeden hranolek másla (viz foto)
    • slanina : anglická, moravská, Váhalova... na jeden řízek cca 40 gramů slaniny
    • brambory dle počtu osob
    • rozpuštěné máslo nebo olej

Postup přípravy receptu

1
Maso prokrojíme a uděláme do něj hlubokou kapsu, ochutíme solí, bylinkami, nasekaným česnekem a do kapsy vložíme i hranolek másla. Pak masovou kapsu zavřeme, přitiskneme a položíme na brambory ochucené solí, bylinkami (můžeme přidat i česnek) a pokapané máslem či olejem. Naplněné řízky zakryjeme plátky slaniny. Pekáček zaklopíme a dáme do předehřáté trouby na 200 stupňů zapéct na cca 40 minut, dle druhu masa, doměkka. Před koncem pečení můžeme krátce zapéct bez přiklopení, dokřupava, ale není to nutné.
2
Brambory můžeme použít předem uvařené, oloupané, rozkrojené na půlky či čtvrtky nebo syrové, oloupané a pokrájené na menší kostičky či plátky.
3
Pokud máme rádi smetanová jídla, můžeme brambory místo pokapání máslem (olejem) podlít smetanou a péct takto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Telecí řízky v bylinkové strouhance

Telecí řízky v bylinkové strouhance

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 11. 9. 2016 13:25

    Výborné. Můžu jen doporučit ;))

  • Iva Pavlásková | 11. 11. 2015 12:34

    Tohle určitě v brzké době zopáknu, protože to bylo naprosto :-* mňamózní <3 !!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Vepřové Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bylinky Česnek Máslo Maso na řízky Rozpuštěné máslo Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Kuře Anča

Kuře Anča

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Fazolky s vepřovou panenkou

Fazolky s vepřovou panenkou

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Puding s chia semínky a pomerančem

Puding s chia semínky a pomerančem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

46
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
36
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
30
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
27
Houbový guláš
Houbový guláš
23
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Bylinkové máslo s jedlými květy a mátou
Bylinkové máslo s jedlými květy a mátou
Bylinkové máslo s tymiánem a citronem
Bylinkové máslo s tymiánem a citronem
Bylinkové mufinky
Bylinkové mufinky
Bylinkové šištičky (karbanátky)
Bylinkové šištičky (karbanátky)
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tzatziki
Bylinkové tzatziki
  • Recepty.cz
  • Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact