• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g hovězí maso - podplečí, krk, líčka, kližka...
    • 120
      g mrkev
    • 120
      g celer
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks řapíkatý celer větší řapík
    • 100
      g rajčata bez semínek
    • 40
      g špek
    • rozmarýn - snítka
    • tymián - snítka
    • máslo plátek cca 0,5 cm
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i kostky hovězího masa. Po osmažení ze všech stran přisypeme pokrájenou zeleninu, mrkev na kolečka, celer na kostky, řapík celeru na plátky a měkkého středu se semínky zbavené rajče. Vše ještě krátce osmažíme s bylinkami, přilijeme vývar (cca 150 ml) a pod poklicí dusíme na mírném ohni, za občasného podlití a opatrného promíchání ode dna doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Oba celery s cibulí a rajčetem by se nám měly téměř rozdusit a udělat tak chutný, zeleninovo-bylinkový sos. Pokud jsme podlili více, než bylo třeba, necháme varem tekutinu zredukovat. Nakonec vyndáme větvičky z bylinek, dochutíme je-li třeba solí a pepřem, odstavíme a vmícháme máslo do úplného rozpuštění. Máslo nám zeleninový sos příjemně zjemní a navoní.
4
Podáváme se šťouchanými brambory, kaší, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Tymiánové hovězí se zeleninou

Tymiánové hovězí se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Rozmarýn Špek Sůl Tymián Vývar

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Výborná drobenková buchta

Výborná drobenková buchta

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
14
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
12
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
11
Budapešťská pomazánka
Budapešťská pomazánka
11
Cappuccino roláda
Cappuccino roláda

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Další doporučené recepty:

Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové filety
Bylinkové filety
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem…
Bylinkové knedlíky
Bylinkové knedlíky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact