Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Avokádová pasta
Čočka s vejcem a párkem
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Prsa v mrkvi
Cibulovo-česneková polévka
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Indické kuře Tikka Masala
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Fazole z konzervy
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort