• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinková krkovička na černém pivu
Napište svůj komentář k receptu

Bylinková krkovička na černém pivu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 63
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 300
      g cibule
    • sůl
    • 5
      stroužek česnek 4 -
    • pepř mletý
    • rozmarýn - snítka
    • snítka tymiánu
    • jíška
    • 1
      ks pivo - černé 10°
    • 800
      g vepřová krkovice bez kosti, cca

Postup přípravy receptu

1
Libovější krkovici pokrájíme na plátky, mírně naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nekroutily při pečení, osolíme, opepříme a posypeme nasekanými bylinkami, vložíme do pekáče s pokrájenou cibulí, nasekaným česnekem a podlijeme zhruba 250 ml piva. Pekáček zaklopíme a vložíme do předehřáté trouby na 190 stupňů. Pečeme cca 70 minut, dle potřeby podlijeme. Pak pekáček odklopíme a za občasného podlití zbylým pivem dopečeme doměkka a dozlatova. Maso pak vyndáme, výpek zahustíme troškou domácí jíšky, necháme provařit a můžeme podávat.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso

2
Podáváme s bramborovou kaší, noky, knedlíky, rýží, chlebem a vychlazeným pivem...

RADA: Jak uvařit rýži, aby se nerozvařila

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 15. 1. 2017 08:08

    Dokonalost na talíři! Tak bych popsala včerejší super večeři. Děkuji a určitě doporučuji.

  • Martina | 20. 11. 2016 19:06

    Vynikající! Není co dodat.

  • Andrea | 22. 5. 2016 17:09

    Dekuji za recept, bylo to skvele <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jíška Pepř mletý Pivo - černé Rozmarýn Snítka tymiánu Sůl Vepřová krkovice

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Švestkový štrůdl

Švestkový štrůdl

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Sýrovo-smetanové zapékané řízky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

46
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
37
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
36
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
30
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Bylinková kachní prsa
Bylinková kachní prsa
Bylinková kachní prsa II.
Bylinková kachní prsa II.
Bylinková krkovice na houbách (václavkách)
Bylinková krkovice na houbách …
Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Bylinková polévka
Bylinková polévka
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku
Bylinková polévka s fialkovými listy v…
  • Recepty.cz
  • Bylinková krkovička na černém pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact