• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinková bageta
Napište svůj komentář k receptu

Bylinková bageta

autor: wiccare
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 10
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinková bageta
Bylinková bageta
Bylinková bageta
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 1
      ks bageta
    • 150
      g máslo
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek podle chuti
    • sýr uzený, eidam - podle chuti a toho co máte doma
    • petrželka a jiné další bylinky, co máte doma

Postup přípravy receptu

1
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané čerstvé bylinky. Ideální je čerstvá bazalka a k tomu přidat třeba nějaké sušené, co máte doma např. petrželku. Vše utřeme dohladka.
2
Bagetu rozkrojíme na dvě poloviny (nebo i více částí, pokud je hodně dlouhá), aby se nám pak vešla do trouby nebo do remosky. Můžete si koupit i mini bagety. Nařízneme je několikrát šikmo podélně skoro na skrz. Mezi každé dva plátky namažeme bylinkové máslo.
3
Kusy bagety dáme na alobal, postrouháme sýrem a zabalíme. Zapékáme. Doba závisí na tom, jak to máte rádi propečené. Stačí i deset minut. Výborné je, když mezi plátky přidáte nějakou šunku. Ideálně uzenou - výborná je se Schwarzwaldskou :-)
4
Poté bagetu můžete rozkrájet úplně a podávat.
5
Podáváme samotné jako malou večeři nebo jako přílohu k masu či polévce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková polévka

Bylinková polévka

Bylinková pomazánka

Bylinková pomazánka

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kyslik | 27. 1. 2013 15:06

    :-$ na jednu bagetu dat 150 gramu masla a tucny syr je nutne mit dobre fungujici sverac :-D , to je mala vecere jak stehno :-D

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 26. 9. 2011 02:49

    Dělávám je často, česnekem nešetřím ;-)

  • Tereza T
    Tereza T | 3. 11. 2010 12:25

    Opraveno, díky za upozornění.

  • Jarka O. | 3. 11. 2010 11:34

    ve vygenerovaných surovinách je Petželka místo Petrželka :-\

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky Přílohy, pečivo a luštěniny
Pokrmy Chuťovky Přílohy Ze sýra Slané Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Děti Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Bazalka Česnek Máslo Pepř mletý Petrželka Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí roláda se špenátem

Kuřecí roláda se špenátem

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Bramborové šišky na slano

Bramborové šišky na slano

Drobenkový mazanec (bochánek)

Drobenkový mazanec (bochánek)

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky a zelím

Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…

Vrstvený koláč

Vrstvený koláč

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

476
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
113
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
91
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
44
Domácí kečup
Domácí kečup
38
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Mariana Prachařová se chlubí: Nová hříva!

Mariana Prachařová se chlubí: Nová hříva!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Butter chicken masala
Butter chicken masala
Býčie žľazy s cibuľkou a hráškovými zemiakmi (videorecept)
Býčie žľazy s cibuľkou a hráškovými…
Bylinková a rajčatová focaccia s pestem
Bylinková a rajčatová focaccia s pestem
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Bylinková játra (nejen) se slaninou
Bylinková játra (nejen) se slaninou
  • Recepty.cz
  • Bylinková bageta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact